bluray Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2009 γεια χαρα σε ολους θα ηθελα την βοηθεια σας πανω στο εξης προβλημα: ο αδερφος μου προχωρησε σε εγκατασταση του antivir ( το 4ο antivirus που διαθετει το pc:O:O ) και στην συνεχεια εκανε scan τον τοπικο δισκο C και τον εξωτερικο σκληρο που εχουμε...μου ειπε οτι βρηκε καποια αρχεια που ειχαν μολυνθει με maleware με αποτελεσμα μετα την διαγραφη αυτων οι δυο δισκοι να μην ανοιγουν με 2πλο κλικ αλλα μονο με δεξι κλικ και ανοιγμα (μιλαω για xp pro gr με sp2).οταν κανω διπλο κλικ μου εμφανιζεται οτι τα windows δεν μπορουν να βρουν το αρχειο copy.exe....Καμια ιδέα????Απεγκατεστησα το antivir εκανα και restart αλλα τίποτα... Δοκιιμασα να κανω και επαναφορα συστηματος αλλα μου εμφανιζει μια λευκη οθονη χωρις να μπορω να κανω καποια ενεργεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Απρίλιος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 Θα πας στα εργαλεία και στις Επιλογές Φακέλων και στο Προβολή, και θα βρεις κάτι σαν "Hide Operating System Files" και θα το κάνεις uncheck. Μετά θα πας στο C:\ και θα δεις ένα αρχείο autorun.inf που πρέπει να το σβήσεις. Αφού το σβήσεις, κάνε μια μετονομασία το c:\ και μετά επανέφερε το προηγούμενο όνομα αν θες. Σόρρυ αν δεν τα βρεις τα παραπάνω με τη μία, αλλά δεν έχω xp αυτή τη στιγμή και δεν είμαι σίγουρος για τη διαδικασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Απρίλιος 23, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 θα ηθελα την βοηθεια σας πανω στο εξης προβλημα: ο αδερφος μου προχωρησε σε εγκατασταση του antivir ( το 4ο antivirus που διαθετει το pc:O ) QUOTE]Ταυτοχρονα τα ειχατε???:hang3: Η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησεις ειναι αυτη που λεει ο darien! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluray Απρίλιος 23, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 Θα πας στα εργαλεία και στις Επιλογές Φακέλων και στο Προβολή, και θα βρεις κάτι σαν "Hide Operating System Files" και θα το κάνεις uncheck. Μετά θα πας στο C:\ και θα δεις ένα αρχείο autorun.inf που πρέπει να το σβήσεις. Αφού το σβήσεις, κάνε μια μετονομασία το c:\ και μετά επανέφερε το προηγούμενο όνομα αν θες. Σόρρυ αν δεν τα βρεις τα παραπάνω με τη μία, αλλά δεν έχω xp αυτή τη στιγμή και δεν είμαι σίγουρος για τη διαδικασία. φιλε μου δεν βρισκω το αρχειο που λες στο c.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Απρίλιος 23, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 Περίεργο...αυτό στις επιλογές φακέλων το βρήκες; Επέλεξε και να εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία μπας και φταίει αυτό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluray Απρίλιος 23, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 παιδια προσοχη αυτο το προβλημα εχει να κανει με το Salga-A worm ή αλλιως γνωστο και ως Perlovga virus. φιλε darien ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον αλλα το ελυσα (θελω να πιστευω) με επεμβαση στην registry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluray Απρίλιος 23, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 τελικα τζιφος ρε γμτ ελεος με το κ@λ#virus!!!!!!!! για να μην ανοιγω νεο θεμα ξερει κανεις καμια free εφαρμογη για το Perlovga???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.