Jump to content

προβλημα xp με τοπικο δισκο και εξωτερικο

bluray

Recommended Posts

γεια χαρα σε ολους

θα ηθελα την βοηθεια σας πανω στο εξης προβλημα: ο αδερφος μου προχωρησε σε εγκατασταση του antivir ( το 4ο antivirus που διαθετει το pc:O:O ) και στην συνεχεια εκανε scan τον τοπικο δισκο C και τον εξωτερικο σκληρο που εχουμε...μου ειπε οτι βρηκε καποια αρχεια που ειχαν μολυνθει με maleware με αποτελεσμα μετα την διαγραφη αυτων οι δυο δισκοι να μην ανοιγουν με 2πλο κλικ αλλα μονο με δεξι κλικ και ανοιγμα (μιλαω για xp pro gr με sp2).οταν κανω διπλο κλικ μου εμφανιζεται οτι τα windows δεν μπορουν να βρουν το αρχειο copy.exe....Καμια ιδέα????Απεγκατεστησα το antivir εκανα και restart αλλα τίποτα... Δοκιιμασα να κανω και επαναφορα συστηματος αλλα μου εμφανιζει μια λευκη οθονη χωρις να μπορω να κανω καποια ενεργεια...

Θα πας στα εργαλεία και στις Επιλογές Φακέλων και στο Προβολή, και θα βρεις κάτι σαν "Hide Operating System Files" και θα το κάνεις uncheck. Μετά θα πας στο C:\ και θα δεις ένα αρχείο autorun.inf που πρέπει να το σβήσεις. Αφού το σβήσεις, κάνε μια μετονομασία το c:\ και μετά επανέφερε το προηγούμενο όνομα αν θες. Σόρρυ αν δεν τα βρεις τα παραπάνω με τη μία, αλλά δεν έχω xp αυτή τη στιγμή και δεν είμαι σίγουρος για τη διαδικασία. :)

θα ηθελα την βοηθεια σας πανω στο εξης προβλημα: ο αδερφος μου προχωρησε σε εγκατασταση του antivir ( το 4ο antivirus που διαθετει το pc:o:O ) QUOTE]

Ταυτοχρονα τα ειχατε???:hang3:

Η διαδικασια που πρεπει να ακολουθησεις ειναι αυτη που λεει ο darien!

Θα πας στα εργαλεία και στις Επιλογές Φακέλων και στο Προβολή, και θα βρεις κάτι σαν "Hide Operating System Files" και θα το κάνεις uncheck. Μετά θα πας στο C:\ και θα δεις ένα αρχείο autorun.inf που πρέπει να το σβήσεις. Αφού το σβήσεις, κάνε μια μετονομασία το c:\ και μετά επανέφερε το προηγούμενο όνομα αν θες. Σόρρυ αν δεν τα βρεις τα παραπάνω με τη μία, αλλά δεν έχω xp αυτή τη στιγμή και δεν είμαι σίγουρος για τη διαδικασία. :)

φιλε μου δεν βρισκω το αρχειο που λες στο c....

παιδια προσοχη αυτο το προβλημα εχει να κανει με το Salga-A worm ή αλλιως γνωστο και ως Perlovga virus. φιλε darien ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον αλλα το ελυσα (θελω να πιστευω) με επεμβαση στην registry...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.