dj_chris_g Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23, 2009 Kαλημέρα παίδες...Μια συνάδελφος διέγραψε τις φωτογραφίες της από μια κάρτα sd. Ποιό προγραμματάκι είναι καλύτερο για την ανάκτηση κάποιων φωτογραφιών, αν αυτό είναι εφικτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Απρίλιος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 Ναι είναι, με το GetDataBack Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 23, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 Recuva, πολύ καλό και free Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 23, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 και το file scavenger κάνει αυτή τη δουλειά. δεν είναι δωρεάν αλλά νομίζω έχει δυνατότητα δοκιμης με πλήρεις δυνατότητες για κάποιες μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_chris_g Απρίλιος 23, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 Eυχαριστώ για τις απαντήσεις...Βρήκα και το Undelete Plus, πολύ εύχρηστο και αποτελεσματικό! Dubber, βρήκα και το GetDataBack, αλλά για κάποιο λόγω ο server είχε πρόβλημα...Θα τα έχω υπόψιν μου και τα άλλα προγράμματα guys... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.