αρης_τζ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2009 Καλησπέρα,Το micro pc Sony VAIO VGN-UX180P που έχω δεν έχει ενσωματωμένο DVD/CD drive.Επειδή υπάρχει πρόβλημα στο λειτουργικό σύστημα, χρειάζομαι ένα εξωτερικό DVD/CD driveγια να ξανακάνω εγκατάσταση..Εάν κάποιος μπορεί να με εξυπηρετήσει, είμαι υπόχρεος..
dpolal Απρίλιος 23, 2009 #3 Απρίλιος 23, 2009 Έχω ένα usb dvd-rom να σε δανείσω...Στείλε ένα pm με τηλέφωνο για να το κανονίσουμε
αρης_τζ Απρίλιος 23, 2009 Author #4 Απρίλιος 23, 2009 Γιατί δν χρησιμοποιείς ένα bootable usb stick?Ωραία η παρατήρηση που έκανες..Δυστυχώς δοκίμασα να κάνω 'boot' από το usb stick όπου αποθήκευσα ένα λειτουργικόUBUNTU για εγκατάσταση..Αν και άλλαξα τις ρυθμίσεις στο BIOS για να το ανιχνεύσει,δεν εγινε κάτι..Εκνευρίστηκα και παράτησα την προσπάθεια...:giveup:
αρης_τζ Απρίλιος 27, 2009 Author #5 Απρίλιος 27, 2009 Γεια,Με external DVD-Rom (USB σύνδεση) που αναγνωρισε το Sony Vaio micro pc, δεν κατάφερα να κάνω repair windows configuration αλλά εκανα πάλι νέα εγκατάσταση λογισμικού WinXP SP2.. Πρώτα όμως βρήκα τα αρχεία μου και τα έκανα μεταφόρτωση σε external USB hard disk. Φυσικά έκανα εγκατάσταση όλους τους drivers Sony Vaio που είχα σε ειδικό φάκελο για κάθε ενδεχομενο δηλαδή περίπου 8gb files..Μετά σκέφτηκα να έχω (2) λειτουργικά συστήματα, άρα εκανα σε άλλο partition τοποθέτηση Ubuntu 7.04 και τώρα στην εκκίνηση 'bootloader' έχω επιλογή ποιο λειτουργικό να επιλέξω (Win XP Pro SP2 ή Linux Ubuntu):banging::banging:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.