art2000gr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2009 Παιδιά Καλησπέρα! Έχω βάλει σταθερό Vodafone που δίνει και adsl μαζί. Επειδή είναι μακρυά το modem με το γραφείο είπα να το συνδέσω ασύρματα. Πήρα την καρτούλα μου, την έβαλα, όλα καλά (με το wm6 με βλέπω) αλλά με το pc δεν βλέπω τίποτα. Scan και ξανά scan, αλλά μάταια..... Κατέχει κανένας πράμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Απρίλιος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 Απο το configuration του modem, αμα μπείς απο lan, βλέπεις το wifi του modem ανοικτό και να έχει εμφανές SSID?edit: Τώρα είδα οτι το βλέπεις με το κινητό.Δές σε τι κανάλι παίζει το router και τσέκαρε μία τις ρυθμίσεις της κάρτας μπάς και έχει περιορισμό στο ευρος των καναλιών που πιάνει στις default ρυθμίσεις. Αυτό είδα εγώ σε ένα usb module Που πήρα τις προάλλες της MSI. Είχε να βλέπει κανάλια 1-11 ενώ πάνε μέχρι 14. Επίσης κοίτα αν έχει επιλογή που λέει κάπως "auto change channel" ή κάπως έτσι. Αν η κάρτα σου φαίνεται να λειτουργεί φυσιολογικά απο windows, τότε παίξε με τις ρυθμίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
art2000gr Απρίλιος 22, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 Έγινε φίλος!Όντως έχει πολλές ρυθμίσεις για τα κανάλια.Θα το τσεκάρω και θα σου πώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.