Jump to content

rumblepad2

Jerekt

Recommended Posts

Πριν λίγες μέρες αγόρασα τον μοχλό rumblepad2 (http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/287&cl=US,EN)

Αλλά σε όσα games και να τον δοκίμασα δεν μου λειτουργεί η δόνηση!!

Πχ ένα game που δοκίμασα και θα έπρεπε να λειτουργεί είναι το The last remnant

Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω για να λειτουργήσει;

Ναι… δεν νομίζω να έχει σημασία..

Αν έχτε δοκιμάσει κάποιο game που να λειτουργεί η δόνηση πείτε μου να το δοκιμάσω (να πάρω και το ενδεχόμενο ότι έχω δοκιμάσει λάθος games)

Στο control panel, game controllers και εκεί βρίσκεις το χειριστήριο πατάς διπλό πάνω του και σε βγάζει στο μενού με τις ρυθμίσεις του. Κανονικά πρέπει να το βλέπεις σε φωτογραφία και αν πατάς κάποιο κουμπί, αντίστοιχα θα φαίνεται στην εικόνα και θα κάνει κάποια εφέ δόνησης το χειριστήριο.

Αν δεν τα κάνει ούτε εκεί, τότε έχει πρόβλημα.

Flιght simulator 2004!

Της Microsoft einai....google it θα το βρεις κ δοκιμασε το αν θελεις να το δεις αν σου δουλευει εκει!αλλ τσεκαρε λιγο της ρυθμησεις πρωτα μηπως εχεις κανει κανα λαθος!!

Από ρυθμίσεις αυτό που έκανα είναι να κατεβάσω τους τελευταίους drivers και να δοκιμάσω στο control panel τον μοχλό.

Πριν από λίγο δοκίμασα και το Silent hill home coming. Εκτός το ότι δεν έχει δόνηση δεν λειτουργεί καν σωστά ο μοχλός. (Τώρα θα ψάξω και κανένα patch μπας και είναι πρόβλημα από το game!!!)

Το sillent hill λειτουργεί με μοχλό.. υποτίθετε πως έχει και δόνηση!!! αλλά @@

Στο the last remnant ενώ λειτουργεί και αυτό κανονικά με μοχλό η δόνηση δεν ανταποκρίνετε...

(Και τα 2 games έχουνε ρύθμηση για δόνηση!!!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.