Jump to content

megamarket τι γίνετε με αυτούς?

kots

Recommended Posts

Τότε ναι, έχεις δίκιο. Ξαναδοκίμασε πάντως το τηλέφωνο. Γιατί είναι πολύ πιθανό να μην πάρεις τα λεφτά πίσω και απλά να ξυπνήσεις και να έχουν στείλει ένα μίξερ.

Guys, καλημερα κι απο εμενα. Δυστυχως εχω να σας ανακοινωσω πως το εν λογω καταστημα εκλεισε. Οποιος εχει ανοιχτες συναλλαγες μαζι τους καλο ειναι να προβει στις απαραιτητες ενεργειες (επικοινωνια με τραπεζα και λοιπα). Κριμα γιατι εγω προσωπικα ημουν ικανοποιημενος απο αυτους και ειχαν αρκετα πραγματα σε πολυ καλες τιμες (εχω παρει απο ψυγειο και κουζινα μεχρι και ενα απλο βιβλιο) και παντοτε με ταχεια εξυπηρετηση. Οσο και για αυτο που λεει ενα παιδι παραπανω για τις κοπελες που βρισκονταν στην υποδοχη, εχω να συμφωνησω οτι ηταν πολυ αξιολογες :yes4:.

Εγω εβαλα μια παραγγελια στις 21/5 η οποια ηταν πολυ επειγουσα (αξιας 1200€)και οταν δεν ειχα απαντηση σε τηλ., μηνυματα και φαξ, αποφασισα να το ψαξω. Το θεμα ειναι οτι ηδη εχουν τραβηξει την πρωτη δοση απο την πιστωτικη μου(περιπου 120€) και το ψαχνω τωρα με την τραπεζα.

Φαινεται πως το καταστημα δεν μπορεσει να ανταπεξελθει στις οικονομικες συγκυριες, ελπιζω τουλαχιστον να μην εκανε καμια χρεωση στους καταναλωτες χωρις να παραδοσει εμπορευμα. Διαδωστε το σε οσους ξερετε γιατι το site ειναι ακομα ανοιχτο και δεχεται παραγγελιες.

Εγώ εχω παραγγείλει μια τηλεόραση εδώ και 23 μέρες. Ακόμα την περιμένω, και σήμερα είδα και τη σελίδα να έχει πέσει...

Ευτυχώς που είχα βάλει αντικαταβολή και όχι με πιστωτική κάρτα..

Ξέρετε αν όντως έκλεισε οριστικά ωστε να κοιτάξω αλλού, ή μήπως μετά απο 1-2 μήνες το θυμηθούν και μου τη στείλουν; :boxed:

Guys, καλημερα κι απο εμενα. Δυστυχως εχω να σας ανακοινωσω πως το εν λογω καταστημα εκλεισε. Οποιος εχει ανοιχτες συναλλαγες μαζι τους καλο ειναι να προβει στις απαραιτητες ενεργειες (επικοινωνια με τραπεζα και λοιπα). Κριμα γιατι εγω προσωπικα ημουν ικανοποιημενος απο αυτους και ειχαν αρκετα πραγματα σε πολυ καλες τιμες (εχω παρει απο ψυγειο και κουζινα μεχρι και ενα απλο βιβλιο) και παντοτε με ταχεια εξυπηρετηση. Οσο και για αυτο που λεει ενα παιδι παραπανω για τις κοπελες που βρισκονταν στην υποδοχη, εχω να συμφωνησω οτι ηταν πολυ αξιολογες :yes4:.

Εγω εβαλα μια παραγγελια στις 21/5 η οποια ηταν πολυ επειγουσα (αξιας 1200€)και οταν δεν ειχα απαντηση σε τηλ., μηνυματα και φαξ, αποφασισα να το ψαξω. Το θεμα ειναι οτι ηδη εχουν τραβηξει την πρωτη δοση απο την πιστωτικη μου(περιπου 120€) και το ψαχνω τωρα με την τραπεζα.

Φαινεται πως το καταστημα δεν μπορεσει να ανταπεξελθει στις οικονομικες συγκυριες, ελπιζω τουλαχιστον να μην εκανε καμια χρεωση στους καταναλωτες χωρις να παραδοσει εμπορευμα. Διαδωστε το σε οσους ξερετε γιατι το site ειναι ακομα ανοιχτο και δεχεται παραγγελιες.

τι εγινε τελικα με την τραπεζα και την συναλλαγη που ειχες εσυ με το megamarket? θα σταματησουν να σου παιρνουν τις δόσεις? Βρισκομαι στην ιδια θεση με σενα.

Γιώργος.

τι εγινε τελικα με την τραπεζα και την συναλλαγη που ειχες εσυ με το megamarket? θα σταματησουν να σου παιρνουν τις δόσεις? Βρισκομαι στην ιδια θεση με σενα.

Γιώργος.

Καλημερα φιλε μου. Απ 'οτι διαβεβαιωσαν τον πατερα μου, θα του πιστωσουνε και την 1η δοση που ειχανε τραβηξει. Ευτυχως το προλαβαμε νωρις. Η παραγγελια ειχε μπει 21 Μαϊου, η χρεωση στην πιστωτικη φαινεται πως εγινε την ιδια μερα, και η επικοινωνια με την τραπεζα για την ακυρωση εγινε στις 27. Ελπιζω να εχεις κι εσυ την ιδια τυχη. Αν εχω κατι νεοτερο θα ενημερωσω.

• 1 month later...

σε αυτη τη χωρα που πρωτος διδαξας αυτης της λογικης ειναι η εκαστοτε κυβερνηση ετσι πορευοντε ολοι , και δεν εινια η πρωτη φορα που καποιος ξεκιναει σωστος συνεπης με μονο και μονο για να κανει ονομα ωστε να κλεψη το κοσμο μετα !!

δυστηχος σε αυτη τη χωρα ειναι τα παντα ΛΑΘΟΣ !! κριμα

Η e-direct είχε φάει τρελά λεφτά από πακέτο στήριξης της Ευρωπαϊκής ένωσης και από προμηθευτές.

(δεν ξέρω αν και πόσους πελάτες είχε δαγκώσει)

Για το megamarket ακούγονταν τα χειρότερα από αρχές του χρόνου, ίσως και παλιότερα.

Η e-direct έκλεισε σε μια νύχτα και μην τους είδατε...

http://nonews-news.blogspot.com/2009/07/megamarketgr-to.html

to 1o δυαδυκτιακο κανονι εσκασε !!!

Το "κανονι" εχει βαρεσει εδω και ενα μηνα ακριβως, πολυ μπαγιατικο νεο στο blog... Απο μεσα-τελη Ιουνιου εχε γινει γνωστο (ευρεως και στο ιντερνετ απο οπου το διαβασα) οτι κυριολεκτικα σε μια νυχτα τα μαζεψαν και εφυγαν απο τα "γραφεια" τους και μαλιστα εκεινες τις μερες "επεσε" και το site.

Αφού έδιναν την δυνατότητα αντικαταβολής δεν υπήρχε λόγος να κάνουμε αγορές με πιστωτικές .

Τώρα όσο αφορά τις δώσεις με τις κάρτες σε παρόμοιο μου πρόβλημα πριν από μερικά χρόνια και έπειτα από συνεννόηση με την τράπεζα και ομαδικών απειλών για αγωγές, προχώρησαν στην ακύρωση των δοσοληψιών.

Όμως οπως ειχα πληροφορηθεί και τότε ήταν καθαρά θέμα της τράπεζας αφου και αυτη με την σειρά της εχει ηδη δώσει τα χρήματα στην εκάστοτε εταιρία!!

παντός και εγω ήμουν ενας απο τους υποστηρικτές τους αφου ποτε δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και είχαν και πολύ καλές τιμές. και εγω ομως με την σειρά μου παντα εκανα παραλαβη απο το κατάστημα οχι λόγο εξυπνάδας ή φόβου άπλα βόλευε και δεν υπήρχε λόγος αναμονής στο σπιτι. (βλέπε και ωραία κορίτσια)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.