kots Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2009 έκανα μια παραγγελία, έχει δυο μήνες τώρα, τίποτα. Τα λεφτά από την κάρτα άρχησαν να βγαίνουν, τηλέφωνα δεν σηκώνουν, και σήμερα έστειλα ένα email μπας και φιλοτιμηθεί κανείς και με ενημερώσει για την πρόοδο της παραγγελίας.Τι εμπειρίες έχετε από το megamarket.gr ? Το έχετε δουλέψει καθόλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 Eχω παραγγειλει 4 φορες απο εκει κ ολα πηγαν μια χαρα. RMA δεν εχω κανει ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Απρίλιος 22, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 Παίρνεις τηλέφωνο την τράπεζά σου και τους λές να ακυρώσουν τις χρεώσεις που έγιναν στην κάρτα.Αυτοί μετά θα ζητήσουν τα παραστατικά από το κατάστημα. Αν τους βρουν και πάρουν χαρτιά στα χέρια τους θα πρέπει να έχουν υπογραφή παραλαβής από εσένα.Επειδή λογικά δεν θα έχουν, ή αν έχουν θα είναι πλαστή, τους κυνηγάς δικαστικά πλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 22, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 προσωπικά δεν εχω καμια εμπειρια με αυτούς αλλά στη θέση σου άφηνα την απρόσωπη επικοινωνία και θα πέρναγα μια βόλτα από τα γραφεία του για να ξεκαθαρισει μια και καλή η κατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Απρίλιος 22, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 Παρήγγειλα πριν 2 μήνες ένα hifi αντικαταβολή και το ακύρωσα μετά από ένα μήνα, αφού δεν μπήκαν καν στο κόπο να με ειδοποιήσουν. 7 Απριλίου παρήγγειλα ένα ψυγείο με παράδοση 2-4 μέρες και ένα hifi συνολικής αξίας 900+ ευρώ και ακόμα περιμένω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Απρίλιος 22, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 Έχω πάρει διάφορα περιφερειακά από κει, καθώς και ένα πλυντήριο 800 ευρώ και έναν απορροφητήρα 400 ευρώ. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα, όλα στην ώρα τους ήρθαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Απρίλιος 22, 2009 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 Σαν να το έκλεισαν το μαγαζί, ακούγεται...Ελπίζω να βρείτε άκρη με τα λεφτά σας βασικά , και ποιός @@ζει τις παραγγελίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Απρίλιος 22, 2009 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 το εχω παθει και εγω με ενα gps και τελικα πηγα απο κει και μου λενε δεν υπαρχει καμοια παραγγελια.....ειναι λιγο οτι να ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Απρίλιος 23, 2009 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 Αν έκλεισαν κρίμα...Είχε πάντως 2 αστέρια στην παραλαβή, μάτωνες.... :whistle2:Πρώτη φορά που περίμενα όταν είχα πάει να παραλάβω και χαιρόμουν κιόλας... :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Απρίλιος 23, 2009 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 Είχα πάρει 3-4 πραγματάκια από αυτούς πριν αρκετό καιρό. Αψογοι και ταχύτατοι.Δεν ξέρω μην έγινε κάτι και κλείσανε έτσι όπως τα ακούω τώρα εδώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIB Απρίλιος 23, 2009 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2009 Έχω πάρει tv από αυτούς χωρίς πρόβλημα. Ίσως να έχουν πρόβλημα ρευστότητας/stock; Link to comment Share on other sites More sharing options...
goubianos Απρίλιος 24, 2009 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 ειχα πάρει και εγω αρκετα πραγματακια απο αυτους. παντα εξυπηρετικοτατοι και γρηγοροι στις αποστολες τους. εχω ομως αρκετο καιρο που δεν εχω συναναστραφει μαζι τους. ελπιζω να μαθουμε τη συμβαινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Απρίλιος 24, 2009 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2009 βασικα ηταν απο τα μαγαζια που δεν ειχε πολυ δουλεια και αυτο γιατι ηταν ανοργανωτοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Απρίλιος 25, 2009 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2009 Πραγματι χαλια οργανωση.. Ειχα παραγγειλει κλιματιστικο απο εκει, με πηραν μετα απο μια εβδομαδα οτι δεν το φερνουν πια γιατι σταματησε λεει η εταιρεια να το βγαζει (?!?! μιλαμε για τελευταιο μοντελο) και αφου αλλαξα την παραγγελια περιμενω ακοοομα (1 μηνα μετα) την παραλαβη.. Περιττο να πω οτι τις ερχομενες μερες θα παω σε αλλο καταστημα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzimmys Απρίλιος 26, 2009 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 Να σας πω ότι χθες ήρθαν τελικά και το ψυγείο και το hifi. Αίσιο τέλος δηλαδή, δείξανε όμως αν οργάνωση και ανευθυνότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goubianos Απρίλιος 26, 2009 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 Πάντος έχω να προσθέσω πως αν εχετε να παραλαβετε κατι το οποιο μπορειτε να το κουβαλισετε εσεις, να προτιμησετε την παραλαβη απο το καταστημα. Τα κοριτσια που ειναι εκει στο ταμειο ειναι πραγματικος λογος για να κανεις αγορες απο το καταστημα. οποιος εχει παει μπορει να το επιβεβαιωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Απρίλιος 27, 2009 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2009 Πάντος έχω να προσθέσω πως αν εχετε να παραλαβετε κατι το οποιο μπορειτε να το κουβαλισετε εσεις, να προτιμησετε την παραλαβη απο το καταστημα. Τα κοριτσια που ειναι εκει στο ταμειο ειναι πραγματικος λογος για να κανεις αγορες απο το καταστημα. οποιος εχει παει μπορει να το επιβεβαιωσει.Εγκρίνω κι επαυξάνω!:man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
leftthim Μάϊος 23, 2009 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2009 Μακριά από αυτό το μαγαζί.Έχω κάνει παραγγελία την 1-2-09 την έχω προπληρώσει με τραπεζικό έμβασμα στις 2-2-09 και μέχρι σήμερα 23-5-09 (δηλαδή πάνω από 3μιση μήνες) έχω λάβει τα δύο από τα τρία πράγματα που τούς έχω παραγγείλει και συνέχεια μου λένε συγνώμη για την καθυστέρηση και θα το λάβετε την άλλη εβδομάδα, και την άλλη και την άλλη....... και η κοροϊδία πάει σύννεφο.Μετά από όλα αυτά τα ευγενικότατα συγνώμη τους, τούς έγραψα να μου επιστρέψουν το υπόλοιπο του ποσού αλά ακόμα τίποτα.Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι δεν είναι καθόλου φερέγγυοι.Νομίζω λοιπόν ότι εμείς όλοι που κάνουμε αγορές από το Internet, αν βρεθούμε σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να ενημερώνουμε τον κόσμο ώστε να αποφεύγει τέτοια μαγαζιά και τέτοιες καταστάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Μάϊος 24, 2009 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2009 Πριν πόσο καιρό ζήτησες επιστροφή; Γιατί για το από βδομάδα σε βδομάδα μπορεί να ευθύνεται ο προμηθευτής και αφού εσύ δεν έλεγες όχι, να είναι και αυτοί σε αναμονή από τον προμηθευτή. Αλλά αφού είπες ότι τέλος, δε θες να περιμένεις, το θέμα είναι πόσο σύντομα θα σου δώσουν τα λεφτά. Εγώ πάντως θα το είχα ακυρώσει από τη 2η-3η βδομάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leftthim Μάϊος 24, 2009 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2009 Επιστροφή ζήτησα στις 11-5-09 με email (τα τηλέφωνα τα έχουν για να ακούς τραγουδάκια)και δεν μπήκαν στο κόπο να απαντήσουν,ενώ στα προηγούμενα email απαντούσαν τουλάχιστον με ένα συγγνώμη και θα το λάβετε εντός της εβδομάδας(εφόσον δεν τους ζήταγα τα λεφτά μου πίσω).Ένα Mixer είναι το οποίο είναι κάτι που δεν το βιάζεσαι και έλεγα εντάξει μωρέ θα το παραλάβω την άλλη εβδομάδα και έτσι πήγαινε συνέχεια μέχρι που βαρέθηκα να περιμένω.Τους είχα ζητήσει να μου προτείνουν κάποιο άλλο αλλά τίποτα.Παρεμπιπτόντως το προ'ι'όν υπάρχει στη σελίδα τους διαθέσιμο,οπότε μιλάμε για κανονική απάτη εφόσον μπορεί να το δουν και να το παραγγείλουν και άλλοι.Πάντως και με τα πόδια να το έφερναν μετά από περίπου 4 μήνες περίπου τώρα θα είχε φτάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.