Jump to content

megamarket τι γίνετε με αυτούς?

kots

Recommended Posts

έκανα μια παραγγελία, έχει δυο μήνες τώρα, τίποτα. Τα λεφτά από την κάρτα άρχησαν να βγαίνουν, τηλέφωνα δεν σηκώνουν, και σήμερα έστειλα ένα email μπας και φιλοτιμηθεί κανείς και με ενημερώσει για την πρόοδο της παραγγελίας.

Τι εμπειρίες έχετε από το megamarket.gr ? Το έχετε δουλέψει καθόλου?

Παίρνεις τηλέφωνο την τράπεζά σου και τους λές να ακυρώσουν τις χρεώσεις που έγιναν στην κάρτα.

Αυτοί μετά θα ζητήσουν τα παραστατικά από το κατάστημα. Αν τους βρουν και πάρουν χαρτιά στα χέρια τους θα πρέπει να έχουν υπογραφή παραλαβής από εσένα.

Επειδή λογικά δεν θα έχουν, ή αν έχουν θα είναι πλαστή, τους κυνηγάς δικαστικά πλέον.

προσωπικά δεν εχω καμια εμπειρια με αυτούς αλλά στη θέση σου άφηνα την απρόσωπη επικοινωνία και θα πέρναγα μια βόλτα από τα γραφεία του για να ξεκαθαρισει μια και καλή η κατάσταση ;)

Παρήγγειλα πριν 2 μήνες ένα hifi αντικαταβολή και το ακύρωσα μετά από ένα μήνα, αφού δεν μπήκαν καν στο κόπο να με ειδοποιήσουν. 7 Απριλίου παρήγγειλα ένα ψυγείο με παράδοση 2-4 μέρες και ένα hifi συνολικής αξίας 900+ ευρώ και ακόμα περιμένω.

ειχα πάρει και εγω αρκετα πραγματακια απο αυτους. παντα εξυπηρετικοτατοι και γρηγοροι στις αποστολες τους. εχω ομως αρκετο καιρο που δεν εχω συναναστραφει μαζι τους.

ελπιζω να μαθουμε τη συμβαινει.

Πραγματι χαλια οργανωση.. Ειχα παραγγειλει κλιματιστικο απο εκει, με πηραν μετα απο μια εβδομαδα οτι δεν το φερνουν πια γιατι σταματησε λεει η εταιρεια να το βγαζει (?!?! μιλαμε για τελευταιο μοντελο) και αφου αλλαξα την παραγγελια περιμενω ακοοομα (1 μηνα μετα) την παραλαβη.. Περιττο να πω οτι τις ερχομενες μερες θα παω σε αλλο καταστημα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ

Πάντος έχω να προσθέσω πως αν εχετε να παραλαβετε κατι το οποιο μπορειτε να το κουβαλισετε εσεις, να προτιμησετε την παραλαβη απο το καταστημα. Τα κοριτσια που ειναι εκει στο ταμειο ειναι πραγματικος λογος για να κανεις αγορες απο το καταστημα. οποιος εχει παει μπορει να το επιβεβαιωσει.

Πάντος έχω να προσθέσω πως αν εχετε να παραλαβετε κατι το οποιο μπορειτε να το κουβαλισετε εσεις, να προτιμησετε την παραλαβη απο το καταστημα. Τα κοριτσια που ειναι εκει στο ταμειο ειναι πραγματικος λογος για να κανεις αγορες απο το καταστημα. οποιος εχει παει μπορει να το επιβεβαιωσει.

Εγκρίνω κι επαυξάνω!:man_in_love:

• 4 weeks later...

Μακριά από αυτό το μαγαζί.Έχω κάνει παραγγελία την 1-2-09 την έχω προπληρώσει με τραπεζικό έμβασμα στις 2-2-09 και μέχρι σήμερα 23-5-09 (δηλαδή πάνω από 3μιση μήνες) έχω λάβει τα δύο από τα τρία πράγματα που τούς έχω παραγγείλει και συνέχεια μου λένε συγνώμη για την καθυστέρηση και θα το λάβετε την άλλη εβδομάδα, και την άλλη και την άλλη....... και η κοροϊδία πάει σύννεφο.Μετά από όλα αυτά τα ευγενικότατα συγνώμη τους, τούς έγραψα να μου επιστρέψουν το υπόλοιπο του ποσού αλά ακόμα τίποτα.Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι δεν είναι καθόλου φερέγγυοι.Νομίζω λοιπόν ότι εμείς όλοι που κάνουμε αγορές από το Internet, αν βρεθούμε σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να ενημερώνουμε τον κόσμο ώστε να αποφεύγει τέτοια μαγαζιά και τέτοιες καταστάσεις.

Πριν πόσο καιρό ζήτησες επιστροφή; Γιατί για το από βδομάδα σε βδομάδα μπορεί να ευθύνεται ο προμηθευτής και αφού εσύ δεν έλεγες όχι, να είναι και αυτοί σε αναμονή από τον προμηθευτή. Αλλά αφού είπες ότι τέλος, δε θες να περιμένεις, το θέμα είναι πόσο σύντομα θα σου δώσουν τα λεφτά. Εγώ πάντως θα το είχα ακυρώσει από τη 2η-3η βδομάδα...

Επιστροφή ζήτησα στις 11-5-09 με email (τα τηλέφωνα τα έχουν για να ακούς τραγουδάκια)και δεν μπήκαν στο κόπο να απαντήσουν,ενώ στα προηγούμενα email απαντούσαν τουλάχιστον με ένα συγγνώμη και θα το λάβετε εντός της εβδομάδας(εφόσον δεν τους ζήταγα τα λεφτά μου πίσω).Ένα Mixer είναι το οποίο είναι κάτι που δεν το βιάζεσαι και έλεγα εντάξει μωρέ θα το παραλάβω την άλλη εβδομάδα και έτσι πήγαινε συνέχεια μέχρι που βαρέθηκα να περιμένω.Τους είχα ζητήσει να μου προτείνουν κάποιο άλλο αλλά τίποτα.Παρεμπιπτόντως το προ'ι'όν υπάρχει στη σελίδα τους διαθέσιμο,οπότε μιλάμε για κανονική απάτη εφόσον μπορεί να το δουν και να το παραγγείλουν και άλλοι.Πάντως και με τα πόδια να το έφερναν μετά από περίπου 4 μήνες περίπου τώρα θα είχε φτάσει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.