Jump to content

EVGA Sli Classified

charly13

Recommended Posts

2 στις δεκαπεντε?τρομαξα μεχρι να βρω μητρικη που ηθελα πριν 10 μερες γυρω στα 90-100 ευρω με 6 slots και να ειναι για Intel,οι πιο πολλες ειχαν 4!!! τσεκαρε το e-shop,γεματο ειναι.!!!

2 στις δεκαπεντε?τρομαξα μεχρι να βρω μητρικη που ηθελα πριν 10 μερες γυρω στα 90-100 ευρω με 6 slots και να ειναι για Intel,οι πιο πολλες ειχαν 4!!! τσεκαρε το e-shop,γεματο ειναι.!!!

Φίλε μου καμία μητρική για 1366 (πλην της ud3p) δεν έχει 4 slot.Πολύ απλά γιατί το 1366 τρέχει tripple channel άρα πάμε σε πολλαπλάσια του 3.Οι foxconn που έδειξες είναι απο τις λίγες με 3 slot.Όλες οι ποιοτικές-καλές προτάσεις έχουνε 6 slot.Απλά η διαφορά της τιμής έρχεται λόγω του chip της nvidia για το 3-SLI.Γι'αυτό και κάνει +90€ απο την RE II

Ορίστε και λινκ απο e-shop που δείχνει αυτό π σου λέω.

Tώρα για αυτή που τρόμαξες να βρεις,έχει 2Χ2 lot για ddr2 και 2Χ1 slot για ddr3.Άρα dual channel και δεν μπορείς να δουλέψεις να τα δουλέψεις και τα 6...Η ddr3 ή ddr2.

γεια σας παιδια,

ειμαι απο γερμανια και εδω περα ειναι παντου πουλημενα. τωρα ειδα οτι το πλαισιο το εχει in stock και τυχαια ειναι η μανα μου στην ελλαδα και σκεφτομαι να το παραγγειλω και να το παραλαβει η μανα μου εκει και να μου το φερει γερμανια. τι λετε οταν γραφει εκει εντος 24 ωρον ειναι σωστο και ποσο γρηγορα θα ερθει στο σπιτι στην ελλαδα και με τι το στελνουν?

RNeon απο οτι ξέρω stock δεν στέλνουν αλλα πάς και την πέρνεις απο Μεταμόρφωση τώρα αν υπάρχει στο μαγαζί, και είσαι απο σε Αθήνα ή θεσσαλονίκη σε 24ωρες την έχεις δλδ την επόμενη μέρα, σε άλλες περιοχές-πόλης δεν ξέρω.Αθήνα θεσσαλονίκη στην φέρνουν με δικά τους μεταφορικά σε άλλες πόλης δεν ξέρω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.