anthis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2009 Καλησπερα..!! Εχω μια περιεργη περιπτωση με το δικτυο σπιτι, οποτε ειπα μηπως βοηθησει κανεις απο δω.. Μπαινω στο ψητο.. Τα PC ειναι 4, 3 desktop και ενα netbook ολα με Windows 7 build 7068 περασμενα.. Εχω κανει Homegroup κλπ με ασυρματο δικτυο το οποιο ειναι οριακο βεβαια γιατι το σπιτι ειναι 3 οροφο και εχω ενα wireless router κεντρικα.. Για internet πιανει καλα (Connx 2mbps εχω ετσι και αλλιως) αλλα οι ταχυτητες στην μεταφορα αρχειων ειναι της ταξεως των 600kb/sec, δηλαδη ποοοοοοοοοολυ αργα.. Επειδη χρησιμοποιω το netbook για κατεβαστηρι κανω συχνα μεταφορα αρχειων προς το ενα σταθερο.. Το ερωτημα ειναι το εξης.. Μπορω να ενωσω το netbook με το desktop που θελω χρησιμοποιωντας ενα crossover cable και να εχω ταχυτητες εστω 100mbps?? Τα συνεδεσα πριν λιγο, μετεφερα ενα αρχειο αλλα προφανως η μεταφορα εγινε μεσω του ασυρματου δικτυου οποτε παλι ηταν στα 600kb/sec.. Μπορει να γινει κατι ωστε να μεταφερθουν τα δεδομενα μεσα απο το καλωδιο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Απρίλιος 21, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Απενεργοποίησε το wifi στο laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Απρίλιος 21, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Επίσης μπορείς να ανοίξεις τα shares του lptp όχι ψάχνοντάς το με το PC Name αλλά με την IP που έχει πάρει στο wired interface.Για να το δεις αυτό κάνε από Command Line:ipconfig /all & enterΜετά την εντολή αυτή θα πάρεις πληροφορίες για όλα τα Network interfaces του netbook. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Απρίλιος 21, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Ωωω κατι λεει αυτο το τελευταιο θα το δοκιμασω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Απρίλιος 21, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Όταν βρεις την ip, σε έναν windows explorer απλά πληκτρολόγησε \\XXX.XXX.XXX.XXX όπου XXX.XXX.XXX.XXX η IP του Netbook. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Απρίλιος 22, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2009 Thanks παιδι θα το δοκιμασω αυριο μεθαυριο που θα εχω χρονο και θα ποσταρω αποτελεσματα :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.