Jump to content

Crossover FTP

anthis

Recommended Posts

Καλησπερα..!! :) Εχω μια περιεργη περιπτωση με το δικτυο σπιτι, οποτε ειπα μηπως βοηθησει κανεις απο δω..:D

Μπαινω στο ψητο.. Τα PC ειναι 4, 3 desktop και ενα netbook ολα με Windows 7 build 7068 περασμενα.. Εχω κανει Homegroup κλπ με ασυρματο δικτυο το οποιο ειναι οριακο βεβαια γιατι το σπιτι ειναι 3 οροφο και εχω ενα wireless router

κεντρικα.. Για internet πιανει καλα (Connx 2mbps εχω ετσι και αλλιως) αλλα οι ταχυτητες στην μεταφορα αρχειων ειναι της ταξεως των 600kb/sec, δηλαδη ποοοοοοοοοολυ αργα..

Επειδη χρησιμοποιω το netbook για κατεβαστηρι κανω συχνα μεταφορα αρχειων προς το ενα σταθερο.. Το ερωτημα ειναι το εξης.. Μπορω να ενωσω το netbook με το desktop που θελω χρησιμοποιωντας ενα crossover cable και να εχω ταχυτητες εστω 100mbps?? Τα συνεδεσα πριν λιγο, μετεφερα ενα αρχειο αλλα προφανως η μεταφορα εγινε μεσω του ασυρματου δικτυου οποτε παλι ηταν στα 600kb/sec.. Μπορει να γινει κατι ωστε να μεταφερθουν τα δεδομενα μεσα απο το καλωδιο??

Επίσης μπορείς να ανοίξεις τα shares του lptp όχι ψάχνοντάς το με το PC Name αλλά με την IP που έχει πάρει στο wired interface.

Για να το δεις αυτό κάνε από Command Line:

ipconfig /all & enter

Μετά την εντολή αυτή θα πάρεις πληροφορίες για όλα τα Network interfaces του netbook.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.