Jump to content

Γίνεται να έχω δύο κάρτες ήχου;

Petrossortep

Recommended Posts

Λιγουρεύομαι την asus xonar essense για τα ακουστικά μου αλλά δυστυχώς είναι στερεοφωνική.

Είναι δυνατόν να βάλω μέσα και την παλιά μου-πολυκάναλη κάρτα-και να τις εναλλάσσω γρήγορα μέσω software;

Θεωρητικά (και λίγο πρακτικά που έχω δοκιμάσει) δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Στα Vista πχ, απλώς πας στο control panel->audio/speakers και κάνεις enable / disable ή ορίζεις σαν default όποια κάρτα θες.

Σε χρήση HTPC που εχω δοκιμάσει κατα καιρούς με διάφορες κάρτες παρέα με την onboard δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Απλώς καλό είναι να κάνεις disable την κάρτα που δεν θες πριν ξεκινήσεις την εφαρμογή / game που θες.

Τώρα αν πέσεις σε καμία μυστήρια περίπτωση με drivers δεν μπορω να στο διασφαλίσω κιόλας.

Πρόβλημα σίγουρα δεν θα έχω. Το θέμα είναι αν θα μπορώ να αλλάζω κάρτες γρήγορα, χωρίς restart και ιστορίες. Από τις απαντήσεις σας πάντως βλέπω ότι ούτε και εκεί υπάρχει πρόβλημα. Anyway, ευχαριστώ, πάω να την τσιμπήσω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.