Jump to content

ποιος I920 ?

fantomas67

Recommended Posts

Άμα το γράφει γιατί να το αμφισβητείς;

Για πες και μια το FPO/Batch....:eek:

Είσαι και λίγο τυχερούλης :hehe:

To D0 λένε, δεν έχω δοκιμάσει, αλλά μάλλον ισχύει ότι είναι καλύτερο από το C0 stepping όσον αφορά μάλιστα τις θερμοκρασίες.....Βέβαια έχω παρατηρήσει ότι το D0 stepping παίζει και πιο ψηλά από το C0.....Τώρα όσο για το FPO : 3845Β026 το Β αυτό ξεχωρίζει τα κομμάτια με D0 stepping και τα κομμάτια με C0 stepping(αντί για Β, Α). Βέβαια κάποιοι και όχι λίγοι που έχουν D0 stepping έχουν αυτό το Α, άρα δεν ισχύει μάλλον κάτι τέτοιο.....Όποιος ξέρει σίγουρα ας μας πει.....please:help1:

Thanx φιλε μου.

Υποτιθεται κι οτι το ενα ειναι πιο καινουριο απο το αλλο ή κυκλοφορουν παραλληλα;

Το D0 είναι πιο καινούργιο stepping, παράλληλα κκλοφορούν το θέμα είναι πιο θα σου κάτσει :hehe:

Aν έχω καταλάβει σωστά όσα fpo έχουν το Β τότε είναι σίγουρα D0, αλλά όσα έχουν το Α παίζει να είναι ή το παλιό ή το καινούργιο stepping.....heeeeelp!

Τελικά ΟΚ έμαθα από γνωστό το πως ξεχωρίζουμε το D0 από το C0 :hehe:

Πάνω στο κουτι της box συσκευασίας κάπου δεξιά αναγράφεται το S-spec αν αυτό είναι SLBEJ τότε είναι D0 το stepping, αν είναι οτιδήποτε άλλο τότε C0....:hehe:

Τhanks BenchZowner!!!

Μια χαρα σου εκατσε φιλε fantoma!Δεν σε χαλασε καθολου!

Αυριο παρε και κανενα λαχειακι:happy2:

• 4 weeks later...

υπαρχει αλλος τροπος να τους ξεχωρισουμε αν δεν εχουμε το κουτι?

τον ίδιο κωδικό που γράφουν στο κουτί τον έχουν και πάνω στο heatspreader.

αν τον έχεις ήδη επάνω στο μηχάνημα

http://www.cpuid.com/cpuz.php

και το γράφει στο πεδίο Revision

thanks c0/c1 ειναι ο δικος μου. :( :suicide2:

b.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.