giorgos94 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2009 Καλησπέρα σε όλους, Εδω και πάρα πολύ καιρό έχω ενα πρόβλημα με το σύστημα μου... Δεν μπορώ όμως να βρώ λύση στο google γιατι δεν γνωρίζω πως να το ψάξω(με τι keyword). Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Όταν κάνω Install κάποιο παιχνίδι(μόνο με games συμβαίνει),όλα πάνε καλά αλλα όταν πηγαίνω στην έναρξη και πατάω 'Όλα τα προγράμματα' εκείδεν υπάρχει σχεδόν ποτέ ο φάκελος με τις συντομεύσεις του παιχνιδιού και έτσι αναγκάζομαινα πηγαίνω στο PROGRAM FILES και να φτιάχνω χειροκίνητα εγώ φακέλους κλπ κλπ.. Το μόνο που κατάφερα να βρώ είναι σε αυτή την σελίδα αλλα δεν φαίνεται να διορθώνεται έτσι... Γιαυτό σας παρακαλώ πολύ αν γνωρίζεται κάτι βοηθήστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Απρίλιος 21, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Την εγκατασταση των παιχνιδιων την κανεις στο προκαθορισμενο route που σου λεει το παιχνιδι (πχ C:\program files κλπ) ή σε άλλο δικο σου φάκελο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos94 Απρίλιος 21, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Την κάνω στον προκαθορισμένο φάκελο(default)... Χωρίς 'Run as Administrator' και τίποτα άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 21, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Χαζή ερώτηση, αλλά μπας και επιλέγεις να μην βάζει start menu shortcut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos94 Απρίλιος 21, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Όχι όχι ποτέ δεν κάνω κάτι τέτοιο.... :suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Απρίλιος 21, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Στα Vista τα παιχνίδια πάνε στο Έναρξη-->Παιχνίδια και όχι στο "Όλα τα προγράμματα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 21, 2009 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Σίγουρα ΟΧΙ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos94 Απρίλιος 21, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Εντάξει φίλε "Snake" σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.... Δηλαδή θα πηγαίνω είτε στα παιχνίδια ή αν θέλω ΣΥΤΝΟΜΕΥΣΗ θα την κάνω αντιγραφή απο τα "Αρχεία Εφαρμογών(Program Files)". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Απρίλιος 21, 2009 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Σε μένα όσα δεν πάνε στο όλα τα προγράμματα πάνε στα παίχνιδια....Τελικά Γιώργο τα βρήκες στο "Παιχνίδια"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos94 Απρίλιος 21, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Ναι εκεί τα είχα βρεί απτην πρώτη στιγμή αλλα δεν γνώριζα οτιπρέπει να τα βρίσκεις εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 21, 2009 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Οσον αφορα παιχνιδια, εμενα παντως μου βαζει ενα απλο shortcut στα GAMES και στο Start--> Programs ενα πιο αναλυτικο με τα remove, τα help κ αλλα !ΕDIT: Vista Ultimate 64bit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Απρίλιος 21, 2009 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Εμένα γιατί μου τα βγάζει απλά στο programs όλα τα games όπως και όλα τα προγράμματα που εγκαθιστώ? Και εγώ με x64 είμαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos94 Απρίλιος 21, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Εμένα ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ να μου βγάλει στην Έναρξη-Ολα τα προγράμματα τα παιχνίδια...Εκει μου βγάζει στα σίγουρα μόνο τα προγράμματα..Επίσης, εγώ έχω Vista Home Premium 32bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 21, 2009 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Εαν τα παιχνίδια τα κάνεις εγκατάσταση μέ αρχείο iso και deamon tools και λοιπών εργαλείων του σατανά ίσως να φταίει αυτό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos94 Απρίλιος 21, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 ....... Φίλε honda22 ΊΣΩΣ έχεις δίκιο γιατι δυστυχώς η ευτυχώς έτσι το κάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Απρίλιος 21, 2009 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Γιώργο και σε μένα το κάνει αυτό με vista ultimate x64.Κάποιες φορές μου βγάζει συντομεύσεις και άλλες φορές όχι, αλλά αυτό λύνεται βγάζοντας δικές μου από το φάκελο εγκατάστασης. Δεν είναι πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.