Boton Μάϊος 4, 2009 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2009 Μεγιες!! Απο θερμοκρασιες πως τα πας?Επισης στο τανκ στο δεξι ρακορ το λαστιχο εχει τσακισει ή εχειςβαλει ρακορ γωνια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
I_Dont_Need_PC Μάϊος 5, 2009 Author #42 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2009 Μεγιες!! Απο θερμοκρασιες πως τα πας?Επισης στο τανκ στο δεξι ρακορ το λαστιχο εχει τσακισει ή εχειςβαλει ρακορ γωνια?Τίποτα από τα δύο. Από το δεξί ρακόρ πάει κάτω στην αντλία και αν και στην φωτογραφία φαίνεται κάπως δεν έχει τσακίσει καθόλου.Τώρα έχω δύο fan μπροστά (Βάζουν αέρα) και τρείς πάνω απο το ψυγείο (Βγαζουν) στις minimum στροφές (θόρυβος 0). Η αντλία στο 5 (προσωρινά μέχρι να στρώσει).Σε μερικά stress tests που έκανα (orthos, prime) δεν ξεπέρασε τους 48 με 50 η CPU (E8400).Mobo 40 C (χωρίς νερό)WD350, WD640 30 - 32 C (χωρίς νερό)GPU HD4850 80 C Idle (χωρίς νερό)Thanks/Ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Μάϊος 6, 2009 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2009 Φιλε μου ομορφο βγηκε,το μονο που πρεπει να προσεχεις ειναι το block που εβαλες στην cpu γιατι καποια απο αυτα,χωρις λογο σπανε.Γι'αυτο προσεχε μην ζορισεις τα ρακορ του γιατι κρακ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I_Dont_Need_PC Μάϊος 6, 2009 Author #44 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2009 Φιλε μου ομορφο βγηκε,το μονο που πρεπει να προσεχεις ειναι το block που εβαλες στην cpu γιατι καποια απο αυτα,χωρις λογο σπανε.Γι'αυτο προσεχε μην ζορισεις τα ρακορ του γιατι κρακ.Ευχαριστω ...όσο για το block, αυτό που έχω πάνω είναι το Rev.A Full Copper (http://www.enzotechnology.com/scw_reva.htm) που δεν έχει προβλήμα με σπάσιμο.Το σχολιό σου είναι σωστό αλλα αφορά την πρώτη εκδοση του συγκεκριμενου μπλόκ με το πλαστικό καπάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Μάϊος 15, 2009 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2009 το καπακι του τανκ ειναι αβιδωτο;;και τις βασεις που κρατανε το τανκ τις εβαλες πολυ στα ακρα,βρισκονται στις ακρες του πλεξι,πανω ακριβως στις βολτες,καλυτερα θα ηταν να βρισκονταν κανα δυο ποντουςπιο κεντρο και απο τις δυο ακρες.επισης για εξοδο προς την αντλια καλυτερα να εδινες απο την κατω τρυπα του τανκ.θα στραβωνε λιγωτερο ο σωληνας και θα φαινοταν πιο ομορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I_Dont_Need_PC Μάϊος 18, 2009 Author #46 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2009 το καπακι του τανκ ειναι αβιδωτο;;Ήταν προσωρινό, βοηθούσε στην εξαέρωση!και τις βασεις που κρατανε το τανκ τις εβαλες πολυ στα ακρα,βρισκονται στις ακρες του πλεξι,πανω ακριβως στις βολτες,καλυτερα θα ηταν να βρισκονταν κανα δυο ποντουςπιο κεντρο και απο τις δυο ακρες.Γιατί λές ότι είναι καλύτερα, υπάρχει κάποιος λόγος?επισης για εξοδο προς την αντλια καλυτερα να εδινες απο την κατω τρυπα του τανκ.θα στραβωνε λιγωτερο ο σωληνας και θα φαινοταν πιο ομορφο.Προτιμώ στην κάτω τρύπα να αφήσω την βάνα αποπλήρωσης!Thanks για τα σχόλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Μάϊος 18, 2009 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2009 Ήταν προσωρινό, βοηθούσε στην εξαέρωση!βιαστηκες να τραβηξεις τις φωτογραφιες,τοχω παθει κι εγω.Γιατί λές ότι είναι καλύτερα, υπάρχει κάποιος λόγος?περισσοτερο αισθητικοι οι λογοι,ετσι για να μη βρισκεται ακριβως πανω στο βιδωμα.Προτιμώ στην κάτω τρύπα να αφήσω την βάνα αποπλήρωσης!ετσι το ειχα και γω για κανα δυο μηνες στην αρχη,μετα το γυρισα με την εξοδο απο κατω.ισως βοηθαει λιγο στη ροη και την πιο γρηγορη εξαερωση,τιποτα το σημαντικο βεβαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I_Dont_Need_PC Μάϊος 22, 2009 Author #48 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2009 Παιδια καλησπέρα, μετά από τρείς περίπου εβδομάδες χρήσης έχουμε .... 1. Θερμοκρασίες max 48 (prime 1h - 3xFan minimum στροφές) - max 44 (prime 1h - 3xFan maximum στροφές) 2. Οι σωληνες (Tygon) έχουν ψιλοθολώσει. Το νερό (WFI) φαίνεται να είναι πεντακάθαρο και στους σωλήνες και περισσότερο στο tank όπου δεν έχει χάσει καθόλου την διαυγειά του. Είναι ανησυχιτική η θολούρα ή είναι κατι το φυσιολογικό? Ciao και ευχαριστώ προκαταβολικά (in advance όπως λέμε στο χωριό μου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Μάϊος 22, 2009 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2009 Οι σωληνες (Tygon) έχουν ψιλοθολώσει.συνηθως θολωνουν,γι αυτο κι εγω εχω βαλει μαυρους και δεν ασχολουμαι.αλλαζε το νερο καθε 6 μηνες και μη σε απασχολει αυτο.παντως για να βγαλει ψαρια αποκλειεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
I_Dont_Need_PC Μάϊος 22, 2009 Author #50 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2009 παντως για να βγαλει ψαρια αποκλειεται.Κοίτα να δείς, αν τα ψάρια τρώγοντε (Σαρδέλα, γαυρός κτλπ) ... δεν έχω πρόβλημα!ΟΚ then ... αφού είναι φυσιολογικό no probThanks and Ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.