unknown Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2009 μια βοηθεια, θυμαμαι ειχα δει στην τηλεοραση ενα σποτακι οπου μπορουσες να δωσεις μια φωτο και να σου εκδοσουν πιστωτικη με τη φωτο απανω. βεβαια δεν ειμαι και σιγουρος γιατι μπορει να ελεγε να επιλεξεις το χρωμα που θες να ειναι η πιστωτικη.γνωριζει κανεις τιποτα παραπανω? νομιζω το εκανε η eurobank αλλα και παλι δεν με βοηθα πολυ η μνημη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 21, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Εδω εισαι....http://www.eurobank.gr/online/home/Application.aspx?page=photocard&mid=693 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Απρίλιος 21, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 μια βοηθεια, θυμαμαι ειχα δει στην τηλεοραση ενα σποτακι οπου μπορουσες να δωσεις μια φωτο και να σου εκδοσουν πιστωτικη με τη φωτο απανω. βεβαια δεν ειμαι και σιγουρος γιατι μπορει να ελεγε να επιλεξεις το χρωμα που θες να ειναι η πιστωτικη.γνωριζει κανεις τιποτα παραπανω? νομιζω το εκανε η eurobank αλλα και παλι δεν με βοηθα πολυ η μνημη μου. βαλε τη φατσα σου για να μη τη χρησιμοποιει καποιος αλλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.