Jump to content

Άλλατα και μπαταρίες!!!

venom7

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά έχω ένα προβληματάκι και θα ήθελα την βοήθειά σας όσοι γνωρίζεται.

Λοιπόν έχω αγοράσει ένα φακό καλό και ακριβούτσικο αλλά μετα που μου τελείωσαν οι μπαταρίες μία από αυτές άφησε άλλατα και διάφορα τέτοια στους πόλλους του φακού με αποτέλεσμα όταν έβαλα καινούριες να μην κάνουν καλή επαφή και άλλες φορές να αννάβει ο φα;κός και άλλες να μη ανάβει ή να τρεμοσβήνει.

Ξέρει κάποιος πως μπορώ να καθαρήσω τους πόλους έτσι ώστε να δουλεύει ξανα "ρολόι" και σαν καινούριος?

Βασικα αν το τριψεις με λιγο οινοπνευμα, καθαρο κατα προτιμηση, ή ασετον λογικα τα αλατα θα φυγουν.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, αλλά θα ήθελα κάτι με σιγουριά...χωρίς παραξήγηση!

Μα κακο δεν προκειται να κανει το καθαρο οινοπνευμα. Ακομα και αν δεν κανει δουλεια, που θα κανει, θα εξατμιστει.

Καμια παρεξηγηση ;)

Μπορείς και με γυαλόχαρτο να τρίψεις τις επαφές ;)

Είναι το πιο σίγουρο! Συνεχεια έρχονται χαλασμένοι φακοί στο μαγαζί και τους καθαρίζουμε έτσι ;)

δοκίμασε το!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.