venom7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2009 Παιδιά έχω ένα προβληματάκι και θα ήθελα την βοήθειά σας όσοι γνωρίζεται.Λοιπόν έχω αγοράσει ένα φακό καλό και ακριβούτσικο αλλά μετα που μου τελείωσαν οι μπαταρίες μία από αυτές άφησε άλλατα και διάφορα τέτοια στους πόλλους του φακού με αποτέλεσμα όταν έβαλα καινούριες να μην κάνουν καλή επαφή και άλλες φορές να αννάβει ο φα;κός και άλλες να μη ανάβει ή να τρεμοσβήνει.Ξέρει κάποιος πως μπορώ να καθαρήσω τους πόλους έτσι ώστε να δουλεύει ξανα "ρολόι" και σαν καινούριος?
jax7480 Απρίλιος 20, 2009 #2 Απρίλιος 20, 2009 Βασικα αν το τριψεις με λιγο οινοπνευμα, καθαρο κατα προτιμηση, ή ασετον λογικα τα αλατα θα φυγουν.
venom7 Απρίλιος 20, 2009 Author #3 Απρίλιος 20, 2009 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου, αλλά θα ήθελα κάτι με σιγουριά...χωρίς παραξήγηση!
jax7480 Απρίλιος 20, 2009 #4 Απρίλιος 20, 2009 Μα κακο δεν προκειται να κανει το καθαρο οινοπνευμα. Ακομα και αν δεν κανει δουλεια, που θα κανει, θα εξατμιστει. Καμια παρεξηγηση
Jason Απρίλιος 20, 2009 #5 Απρίλιος 20, 2009 Μπορείς και με γυαλόχαρτο να τρίψεις τις επαφές Είναι το πιο σίγουρο! Συνεχεια έρχονται χαλασμένοι φακοί στο μαγαζί και τους καθαρίζουμε έτσι δοκίμασε το!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.