Jump to content

Βοήθεια κολλάει το pc

nikos73

Recommended Posts

Πρώτα απολα εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά

Το πρόβλημα μου είναι το εξής

Πολλές φορές όταν ανοίγω το πψ κολάι στο σημείο που εμφανίζετε στην οθόνη ι επιλογές esc και delete και χρειάζεται να πατήσω κουμπάκι του reset 2-3 φορές για να ανοίξει κανονικά το pc . επίσης πολλές φορές όταν κανό δεξί click σε κάποιο εικονίδιο κολάι και κανό επανεκκίνηση από το reset . ύπαρχοι κάποιο πρόγραμμα που μπορεί να βρει σε τι οφείλετε αυτό

CPU-Intel Core™2 Duo Desktop Processor E8600

MOBO-Foxconn G31MX

RAM-2 X Transcend JM2GDDR2-8K 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM

VGA-ATI Radeon HD 4670 (512 MB)

HDD-ST3320613AS (320 GB, 7200 RPM, SATA-II)

PSU-THERMALTAKE W0103 TOUGHPOWER 600W

όσο αφορά τα updateδεν ξέρω πως θα δω εάν έχω τα τελευταία

Απο το windows update θα δείς αρχικά αν είναι ενημερωμένο το σύστημα σου... Ενημέρωσε το σύστημα σου, και κατοπιν χρησιμοποιήσε κάνα CCleaner για να καθαρίσεις την registry.

Απο την διατύπωση εγώ καταλαβαίνω οτι δεν κολλάει μόνο στο post screen αλλά και μέσα στα windows...

Μπορεί να ειναι είτε hardware είτε software πρόβλημα... ενα μη-corrupted λειτουργικό ειναι μια καλή αρχή να αρχίζεις να ψάχνεις

Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας αλά εγώ δεν έχω καταλάβει τι πρέπει να κανό.

Είδα πως τα windows update λειτουργούν και κάνουν κανονικά update. Τι πρέπει να κανό να αλλάξω δίσκο ι μήπως φταίνε και ι μνήμες. (συγγνώμη αν λέω και καμία λαλακια )

Κανε ενα firmware update τον δίσκο σου για αρχη απο το site της seagate ακολουθώντας τις οδηγίες . Αν σου ειναι δυσκολο δοκίμασε εναν αλλον δίσκο με λειτουργικό πάνω στο pc σου να δεις αν παιζει οκ .

Για τον ST 3250310AS ξέρουμε τιποτα?

Μου τον έχουν φέρει εδω και μερες μπας και σωσω τιποτα...

αλλα σε οποιο pc και με οποιον τροπο και να το βαλω σερνεται το συμπαν

μονο τα ubuntu live καταφεραν να τον δουν με κοπο και ιδρωτα ...

αλλα η μεταφορά αρχειων γινεται πολυ αργα (0.7-1,3 mb/sec - συνηθως ειναι > Χ10 - ισως να κανουν και data recovery) και μερικα αρχεια δεν μπορει να τα σωσει

Αφου κανεις οτι ειπε ο Athens, θα κανεις restart το pc και θα κανεις boot απο το cd drive, θα πατησεις accept και κατι τετοια και σε δευτερόλεπτα θα εχει περασθει το firmware.

Αλλα να ξερεις οτι αν για καποιο λογο κλείσει το ρευμα ενδεχομένως ο δισκος να χαλασει...(αλλα δεν νομιζω να εισαι και τοσο ''τυχερος'' ;))

Εκεί που νόμιζα πως έστρωσε ξανά κόλλησε μόλις έκανα δεξί κλιψ πανό σε ένα εικονίδιο

Το δοκίμασα 2-3 φορές και πάλι το ίδιο πρόβλημα ,χρειάσθηκε να κανό reset .Τορά τι να κανό να αλλάξω δίσκο ι μπορεί να είναι κάτι αλό

- εκανες update το firmware?

- Mονο σε δεξι κλικ σου κολλαει. Αν ναι δεν σημαίνει οτι εχει πρόβλημα ο δίσκος. (μηχανικο)

- το δεξι κλικ κολλαει μονο σε Windows Explorer ? ή και στον internet?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.