konstantinos77 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2009 Παιδια γεια σας .Ειμαι καινουργιος εδω και θα ηθελα να σας πω για ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με την Mugen 2 .Καταρχην εχω ενα cosmos rc 1000 και μια asus p6t deluxe.Eδωσα τον υπολογιστη στο πλαισιο να βαλω την εν λογω ψυκτρα και οταν τον παρελαβα και ανοιξα το κουτι να την ελεγκξω διαπιστωσα οτι μου καλυπτει την πρωτη θεση για ram.Το δευτερο προβλημα ειναι οτι ο ανεμιστηρας που κοιταει προς τα κατω ακουμπαει πανω στο air duct με αποτελεσμα να κρυβεται ενα μικρο εμβαδον τοξου του ανεμιστηρα της ψυκτρας.Στο τελευταιο βεβαια στραβωσα λιγο το πλαστικο του αεραγωγου για να περναει αερας απο την σχισμη .Υπαρχει κανενας αλλος τροπος να τοποθετηθει η ψυκτρα γιατι μπορει στο μελλον να θελησω να βαλω μνημες και να εχω προβλημα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Απρίλιος 20, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 Μια φωτογραφία θα μας κάλυπτε για να μπορέσουμε να σου πούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos77 Απρίλιος 20, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 http:// Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Απρίλιος 20, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 Μάλλον δεν είμαι απόλυτος σίγουρος για αυτό που θα σου πω αλλα μπαίνει και πλαγια δηλαδή ο ανεμιστήρας να είναι στην μεριά των μνημών και να φυσάει προς το πίσω μέρος του κουτιούΜε την πρώτη mugen που την είχα γινόταν :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos77 Απρίλιος 20, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 ο ανεμιστηρας ρουφαει και φυσαει προς τα heatpipes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Απρίλιος 20, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2009 ο ανεμιστηρας ρουφαει και φυσαει προς τα heatpipes.Ναι το ξέρω!Αν και αυτό μπορείς να το καθορίσεις εσύ το που θα κοιτάνε οι έλικες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Απρίλιος 21, 2009 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Είχα γράψει σε ένα άλλο θρεντ από κάτω για την συγκεκριμένη ψύκτρα και είχα αναφέρει το πρόβλημα αυτό για το χώρο και τις ραμ και μάλιστα στην υπογραφή μου φαίνεται ότι έχουμε την ίδια μητρική. Αν του είχες ρίξει μια ματιά θα το είχες γλιτώσει αλλά τώρα δεν πειράζει κάτι θα γίνει. Προσπάθησε να βρεις μια θέση και παίξε λίγο με τη ροή (άλλαξε την τελειως αν δεν γίνεται τπτ απολύτως και θες να κρατήσεις την ψύκτρα). Μπορείς να κάνεις αυτό που είπε ο Jason και αν πάλι ο ανεμιστήρας ακουμπάει στις ραμ βάλτον από την πίσω πλευρά και άλλαξε τον ανεμιστήρα εξαγωγής (κάντον εισαγωγής) και βάλε κάποιον άλλον να βγάζει από αλλόυ το ζεστό έξω. Γνώμη μου πάντα χωρίς παρεξήγηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos77 Απρίλιος 26, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 αν ηταν το προβλημα ο ανεμιστηρας θα τον ειχα αλλαξει.Ο ανεμιστηρας ειναι απο πανω .ΑΥτο που εμποδιζει ειναι το σωμα της ψυκτρας.Αν φτασω στο σημειο να χρειαστω παραπανω απο 6gb ραμ τοτε θα αναγκαστω να την αλλαξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Απρίλιος 27, 2009 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2009 ΝΑΙ αλλα μάλλον δεν μας κατάλαβες.ΔΕΝ είπαμε να γυρίσεις τον ανεμιστήρα αλλα όλη την ψύχτρα μαζί με τον ανεμιστήρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$@39@ Απρίλιος 27, 2009 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2009 ΝΑΙ αλλα μάλλον δεν μας κατάλαβες.ΔΕΝ είπαμε να γυρίσεις τον ανεμιστήρα αλλα όλη την ψύχτρα μαζί με τον ανεμιστήρα. +1 Ακριβώς αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.