Jump to content

αγορα monitor

jimakoZzz

Recommended Posts

Καλησπερα σας και χρονια πολλα!

Εχω μια LG L1953S 19" και σκευτομαι να την πουλησω για να παρω μια που να εχει συνδεση DVI ωστε να εχω την μεγστη αποδοση με την καρτα γραφικων μου (9600gt asus 512mb)!

εχετε να μου προτεινετε τπτ?

αυτη εδω ειναι πολυ καλη...http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1229451&HYOTHONESMEGISTIANALISI=1920+x+1080&catalog=23&category=69978102

εκτος αν θες της acer που ειναι ακριβως copy-paste τα χαρακτηριστικα στην ιδια τιμη:yes2:

εγω ψηνω να χωσω αλλες 2 τετοιες:D

dell s2309 200 ευράκια και πολύ καλύτερη από τη Lg

Αυτό είναι προσωπική εκτίμηση ή παίζει κάποιο link για να δούμε και εμείς κάποια αναλυτικά specs? Γιατι ενώ για την Dell υπάρχει info, για την LG δεν μπορώ να βρώ αντίστοιχα, και όσα specs βρίσκω την παρουσιάζουν καλύτερη από την Dell. Μόνο color gamut για την LG δεν βρίσκω.

Τις είδα και τις 2 και επέλεξα τη dell.

Στα μάτια όλα υποκειμενικά είναι

Για τι χρήση την έχεις? Έχει καθόλου Ghosting? Από text πώς είναι?

Γιατί ψάχνω για οθόνη 23' ή 24' τόσο για παιχνίδια αλλά και για πολλές ώρες κώδικα. Αλλά δυστυχώς εδώ στα Γιάννενα δεν έχεις την δυνατότητα δοκιμών... :hm:

ποοοοοοοοοοοοοο . καλα η dell φοβερη και καλυτερο value for money απο την lg. Αναθεωρω. Acer και να μου την χαριζεις δεν την παιρνω. εχω βαλει μυαλο απο τα laptop της πλακας που φτιαχνει.

τα ιδια πραγματα ειναι...δν εχει να λεει ρε συ σιγα...μια χαρα οθονη ειναι κ πιο φτηνη συν οτι εχεις κ θυρα hdmi:rolleyes:

http://computing.kelkoo.co.uk/p-computer-monitors-114401/acer-h223hq-21-19586125#selectedTab=c

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.