Jump to content

Πρόβλημα με κάρτα τηλεόρασης

Petrossortep

Recommended Posts

Έχω μια cinergy 400 tv της terratec. Έγραφα από την τηλεόραση μέσω του προγράμματος intervideo windvr3 και σε γενικές γραμμές δεν είχα πρόβλημα-με το παλιό μου σύστημα(Pentium 4 win xp pro 32bit sp 2).

Βέβαια άρχισε να μου κάνει κάτι περίεργα μέτα από λίγο καιρό χρήσης. Π.χ. μόλις πάταγα το record έβλεπα στο παράθυρο της τηλεόρασης ένα σκοτείνιασμα ή ένα πράσινο φόντο. Το πρόγραμμα όμως γραφόταν κανονικά.

Στο νέο μου σύστημα(winxp pro 32 bit sp 2, vista sp 1 64 bit)ενώ στην αρχή δούλευε κανονικά, τώρα μου βγάζει μια μαύρη οθόνη τόσο κατά την παρακολούθηση όσο και κατά την εγγραφή και στα δύο λειτουργικά. Δοκίμασα τόσο με τους παλιούς όσο και με τους νέους επίσημους drivers αλλά και με το νέο πρόγραμμα capture της terratec-που έβγαλε λόγω κατάργησης του intervideo windvr3. Περιττό να πω ότι δεν μπορώ πέρα από το να δω, ούτε να εγγράψω εικόνα παρά μόνο ήχο. Σε όλες τις άλλες λειτουργίες, όπως την εύρεση καναλιών, η κάρτα δεν έχει πρόβλημα.

Έχει κανείς καμμιά ιδέα για το τί μπορεί να φταίει;

Ευχαριστώ.

• 2 weeks later...

Και έγω είχα μια cinergy 600 αλλα ειχα άλλο πρόβλημα .Τα προγράμματα απο τηλεοραση γραφόταν σε slow motion ακόμα και με το pc της υπογραφής μου.Έβαλα τους τελευταιους drivers μαζί με το πρόγραμμα με το παλιο interface και δούλευε καλήτερα .Μεχρι που δοκίμασα το nero vision (είναι στο πακέτο με το nero ultra edition)και τα έγγαφε όλα μιά χαρά .Δοκίμασε και εσύ το ίδιο αλλά δεν θα μπορείς να έχει scheduled εγγραφές .Τώρα την ξεφορτόθικα και πήρα την gigabyte .Ελπίζω να σε βοήθησα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.