Jump to content

Παρακαλώ γνώμες για 8500GT 512mb

palavomaras

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά έχω μία albatron 6600GT 512MB PCI-X αλλά εχω βρει απο ένα γνωστο μία asus 8500GT 512mb.Πιστεύετe ότι θα δώ καμία διαφορά σε κανενα παιχνιδάκι όπως το call of duty waw???θα τοποθετηθεί σε mobo evga 750i SLI με 2.4 ghz dual core!Eυχαριστώ πολύ!!!

Εαν σου την δίνει τσάμπα, πάρ'την.

Εαν σου ζητάει έστω και 20Ευρώ, μην σκεφτείς καν να την αγοράσεις. Είναι μια αρκετά αδύναμη κάρτα, που κολλάει άγρια παίζοντας Medal of Honor Airborne στα 800x600 @ Μedium (ένας φίλος μου έχει αυτήν την κάρτα με εναν dual core και αυτες είναι οι επιδόσεις της κάρτας).

Δεν αξίζει ούτε ευρώ, κυριολεκτικά.

Ανάλογα με το budget σου: (η πρώτη είναι η πιο ακριβή και η πιο καλή κάρτα γραφικών στην αγορά, και η τελευταία είναι η πιο φθηνή απο αυτές αλλα παίζει Crysis στο Very High (χωρις ΑΑ) το οποίο είναι μια χαρα)

Καλύτερες επιλογές:

1) GeForce GTX295

2) ATI HD 4870

3) Geforce GTX260 [core 216]

4) ATI HD 4850

5) Geforce 9800GT/9800GTX+

Αν το υπολοιπο υποσυστημα ειναι αρχαιοτητας 6600 τοτε δεν αξιζει καμια να παρει.

Μεχρι 3870, μεταχ.

Η κάρτα που έχεις τώρα είναι το minimum για να παίξεις το CoD WaW.

Απόσπασμα από τη wikipedia...

The GeForce 8500 GT isn't considered to be a high-end GPU, and has similar specifications to a GeForce 6600 GT. The 8500 GT is roughly half as fast as the GeForce 8600 GT, which has been considered disappointing and underpowered by many.

Μια 9600 θα μπορούσε να παίξει πολύ πιο άνετα το παιχνίδι.

Κι' εγω πιστεύω ότι δεν αξίζει να πάρεις την 8500gt.

Αν ενδιαφέρεσαι έτσι κι' αλλιώς να αλλάξεις κάρτα, πες μας αν η σύνδεση είναι AGP ή PCI-E, και ολο και κάποιος θα σε κατευθύνει.

Η αλήθεια είναι οτι λόγω οικονομικής στενότητος κοιτάω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών με budget έως 50ευρώ!!!έστω και μεταχειρισμένη αλλά να είναι σχετικά ότι καλύτερο με αυτά τα λεφτά και να παίζω παιχνίδια τύπου Waw με σχετική ευκολία αλλά να βλέπουμε και κανένα γραφικό παραπάνω και με παραπάνω απο 20frames /sec.Η συνδεσή μου είναι pci-x.Άν έχετε κάποιες πρότάσεις.....

Υ.Γ μήπως άν έβρισκα άλλη μια 6600GT και τις συνέδεα σε sli θα πήγαινε πιο γρήγορα???

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...

Χριστός Ανέστη σε όλους!!!

Η αλήθεια είναι οτι λόγω οικονομικής στενότητος κοιτάω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών με budget έως 50ευρώ!!!έστω και μεταχειρισμένη αλλά να είναι σχετικά ότι καλύτερο με αυτά τα λεφτά και να παίζω παιχνίδια τύπου Waw με σχετική ευκολία αλλά να βλέπουμε και κανένα γραφικό παραπάνω και με παραπάνω απο 20frames /sec.Η συνδεσή μου είναι pci-x

Υ.Γ μήπως άν έβρισκα άλλη μια 6600GT και τις συνέδεα σε sli θα πήγαινε πιο γρήγορα???

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας...

Χριστός Ανέστη σε όλους!!!

Μεταχειρισμενη "μεγαλη" 7αρα (7800GTX-7950GT-7900GTX)...πολυ δυνατοτερη απο την 6600,και υπο προυποθεσεις καλυτερη απο την 8500,οπου δεν χρειαζεσαι dx10.Εξαλλου και να παρεις καρτα dx10 ,τοσο αδυναμη που θα παρεις τι θα καταλαβεις δηλαδης?Θα μπορεις να παιξεις crysis very high με 32χ32?

(ενα crysis σε medium,μια 7900GTX το σηκωνει σε 1280χ1024 παντως,αν δεν με απατα η μνημη μου)

Εφόσν έχεις pci-express παράτα την 8500gt και κοιτα για μια 4670 έστω μεταχειρισμένη. για 50Ε τέτοια μπορείς να πάρεις. και αξίζει τα λεφτά της.

αφού είσαι σε budget δεν εχει νοημα να λεμε τι θα επαιρνες αν ειχες 500Ε.

οποτε,

4670 50-60Ε

μετα

9800Gt και 4830-4850.

η 4670 σου κανει σε αναλυσεις μεχρι οθονη 22 το πολυ. μετα θα χασει τρομερα.

Επίσης κοίτα για καμμιά μεταχειρισμένη 8800gt ή 3870.

Πιστεύω να βρείς γύρω στο 60άρι.

Καλύτερα πάρε μια μεταχειρισμένη 8800gt,όπως λέει ο tamerlan θα βρεις με κάνα 60άρι.

Με λίγη τύχη πιστεύω μπορείς να βρεις 9800gtx for under 100e,αλλά κοίτα μην πάρεις 8800gt ή 9800gtx και την βάλεις πάνω σε κάνα pentium 4 και βγάζεις κάνα 30άρι fps average σε όλα τα games με full ή ότι settings βάλεις. :hehe:

Ρε παιδια λεει το συστημα που θα την βαλει πανω ο ανθρωπος..

Οπως σου λενε και οι πανω παρε ο,τι απο τα παρακατω βρεις γυρω στα 50-60 (maximum) ευρω..(μεταχειρισμενο ή καινουριο)

4830, 8800GT, 3870, 3850, 9600GT, 4670 ολες με 512MB μνημη εννοειται..

Τα εχω βαλει και κατα σειρα προτιμησης :beer::bigsmile:

Επειδή ψάχτηκα λίγο βρήκα μία Αsus 8800GTS 320mb.Τί θα λέγατε για αυτή?Το κόστος της είναι αρκετά πιό κάτω απο 50ευρώ!Με προβληματίζει όμως που δεν έχει 512mb μνήμης!!!Είναι γρήγορη όμως?

Plaisio stock house;

Για under 50e καλή είναι.

Όμως έχει τον πολύ παλιό πυρήνα και δεν νομίζω να λέει και πολλά πια στο gaming,καλύτερα η gt.

Αν πας προς τα εκεί,γράπαρε μια 9600gt αν έχουν ή μια 4850,αν και με τέτοια τιμή δεν νομίζω να περιλαμβάνονται οι πυκνωτές.:rofl:

Εγω ειχα 8800 gts με g80 αλλα δεν ελεγε και τοσα πολλά οσο η GT, αλλα και παλι τα παιχνιδια τα έπαιζε :)

Το κύριο ζητούμενο μου είναι πάντως να πάρω σε κάθε περίπτωση μια κάρτα πιό καινουργια απο την 6600GT που έχω να την πουλήσω αυτή και να πάρω μια κάρτα όσο πιό φθηνη μεταχειρισμένη αλλά να μήν έχει πρόβλημα να μου σηκώσει κάποια παιχνίδια όπως το αγαπημένο μου WaW.H αλήθεια είναι ότι ακόμα και τώρα η 6600GT με τα 512ΜΒ της το παλεύει αρκετά το παιχνίδι και σε ανάλυση 800χ600 μου βγάζει minimum 20fps τα οποία ναι μεν είναι ικανοποιητικά άλλα απο κάποια στιγμή και μετά κουράζουν!Μέχρι στιγμής αυτές που έχω σοβαρά στα υπ'όψιν (πάντα και με τα λεφτά που έχω στην τσέπη) είναι 1)Asus 8500 GT 2)Asus 8600 GT 3)Asus 8800 GTS 320ΜΒ με ζόρια στην τσέπη 4)Albatron 9600 GT με τρελά ζόρια στην τσέπη αφού δεν μπορώ να πάω πάνω απο 50 ευρώ.Οι 3 τελευταίες απο το plaisio stock!!!τι θα λέγατε εσείς???

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!!!

Το κύριο ζητούμενο μου είναι πάντως να πάρω σε κάθε περίπτωση μια κάρτα πιό καινουργια απο την 6600GT που έχω να την πουλήσω αυτή και να πάρω μια κάρτα όσο πιό φθηνη μεταχειρισμένη αλλά να μήν έχει πρόβλημα να μου σηκώσει κάποια παιχνίδια όπως το αγαπημένο μου WaW.H αλήθεια είναι ότι ακόμα και τώρα η 6600GT με τα 512ΜΒ της το παλεύει αρκετά το παιχνίδι και σε ανάλυση 800χ600 μου βγάζει minimum 20fps τα οποία ναι μεν είναι ικανοποιητικά άλλα απο κάποια στιγμή και μετά κουράζουν!Μέχρι στιγμής αυτές που έχω σοβαρά στα υπ'όψιν (πάντα και με τα λεφτά που έχω στην τσέπη) είναι 1)Asus 8500 GT 2)Asus 8600 GT 3)Asus 8800 GTS 320ΜΒ με ζόρια στην τσέπη 4)Albatron 9600 GT με τρελά ζόρια στην τσέπη αφού δεν μπορώ να πάω πάνω απο 50 ευρώ.Οι 3 τελευταίες απο το plaisio stock!!!τι θα λέγατε εσείς???

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!!!

Δεν θυμαμαι να το διαβασα καπου. Τι οθονη εχεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.