Jerry007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19, 2009 Σίγουρα αυτες τις μέρες θα σας έστειλαν πολλά sms με ευχές μεταξύ μερικών πετυχημένων μαντινάδων κτλ. Άμα έχετε κανένα καλό ποστάρετε το εδώ! Ξεκινάω εγώ: Όσα και νά'χεις βάσανα να μην το βάζεις κάτω,φαντάσου να'σουνα αρνί ετούτο το Σαββάτο! Να'σαι θερμός σαν το κόκκινο το αυγό,γλυκός σαν το τσουρέκι,εκρηκτικός σαν πυροτέχνημα.Και να έχεις καλύτερη τύχη απο το αρνί Έλα μην βαρίεστε έτσι που είστε όλοι σας σε λύθαργο απο τα φαγία,ποστάρετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2009 "Η μάνα σου κι η μάνα μου μαζεύανε καρύδια, κι η μάνα σου μπερδεύτηκε και μου 'πιασε τα ...φρύδια" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Απρίλιος 19, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2009 "αναμεσα στα ποδια σου υπαρχει μια ντοματα, θα βαλω και ταγγουρι μου να κανουμε σαλατα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Απρίλιος 19, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2009 Πασχαλινά είναι αυτα? Λόγω μέθης δεν θυμάμαι αν έχουμε Πάσχα,Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά γι'αυτο δεν ξέρω αν στόλισες αρνί ή σούβλησες δέντρο.Πάντως σου εύχομαι το φλουρί να είναι στο δικό σου αυγό. Ευτυχισμένος ο νέος Πάσχας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 19, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2009 Εγω πάντως είμαι τοσο ευτυχισμένος... Μου ευχήθηκε μεσω SMS ο Γιάκου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Απρίλιος 19, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2009 Θα το μοιραστείς μαζί μας?:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.