Jump to content

βοηθεια με ασυρματη συνδεση με ρουτερ!!

tolis861416003225

Recommended Posts

πηρα μια καρτουλα για ενα πισι που εχω και θελω να συνδεθω με το ρουτερ (netfaster iad (αυτο που δινει δλδ η hol) ) αλλα δε ξερω τι να κανω καμια βοηθεια κανεις?:rolleyes:

δε ξερω αν φταινε καποιες ρυθμισεις ή αν δε φτανει το σημα.. ( 2 τοιχοι μια ντουλαπα και 2 πορτες στο ενδιαμεσο )

Το netfaster έχω και εγώ και πιάνει σε πιο δύσκολες καταστάσεις (βασικά είναι μέσα σε ένα ντουλάπι και μέχρι εμένα είναι 3 τοίχοι). Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι εκπομπής και αν έχεις κάποια μορφή κλειδώματος, καλύτερα βγάλ' το, μπας και δεν το υποστηρίζει η κάρτα σου.

Edit: Παίξε και με το transmission power...

πηρα μια καρτουλα για ενα πισι που εχω και θελω να συνδεθω με το ρουτερ (netfaster iad (αυτο που δινει δλδ η hol) ) αλλα δε ξερω τι να κανω καμια βοηθεια κανεις?:rolleyes:

δε ξερω αν φταινε καποιες ρυθμισεις ή αν δε φτανει το σημα.. ( 2 τοιχοι μια ντουλαπα και 2 πορτες στο ενδιαμεσο )

ανοιξε την μια πορτα και δοκιμασε..:jump1:

H κάρτα σου σίγουρα παίζει? Αν μπορείς "ξήλωσε" το router από εκεί που είναι και βάλ' το μόνο με το ρεύμα του δίπλα στο pc σου να δεις αν θα βρει σήμα.

Επίσης, παίξε με τα κανάλια...

παιζει ναι. ποιανει ενος γειτωνα(κλειδωμενο)

και το δικο μου παει να το ποιασει και το χανει....

πως ειναι καλυτερα να εχω τη καιρεα? ορθια, εκει που σπαει ή ξαπλωτη?

ποιο ειναι το συνατοτερο στο signal power το 1 ή το 5?

τα καταφερα. αμα τις ξαπλωσω τις κεραιες ποιανει. αλλα ισα ισα. στο ποσο δυνατο ειναι το σημα εχει μια μπαριτσα μονο....power δοκιμασα στο 1 και στο 3 αλλα δεν ειδα διαφορα. και τα καταφερα στο καναλι 1 (τι ειναι αυτα τα καναλια?)

Μου κάνει πολύ εντύπωση που δεν πιάνεις net.

Νομίζω ποιο δυνατό είναι το 1 σαν ισχύ.

Οι κεραία το πως θα είναι παίζει ρόλο στο αν θα περνάει, αλλά όχι στο πόσο δυνατό θα είναι.

Δοκίμασε να τα φέρεις δίπλα διπλά...άλλο με wifi έχεις συνδέσει στο netfaster?

εχω νετ. τα καταφερα. στα 11,κατι κλειδωνει ομως...

τι να πω.. ειναι χωμενο κατω χαμηλα αναμεσα σε γρααφεια το ρουτερ και μεχρι να φτασει στο πισι το αλλο περναει απο ντουλαπα τοιχους.... τεσπα. αφου εχω....

μπορείς να αλλάξεις και να βάλεις πιο μεγάλες κεραίες. Άλλαξα στο Vood το "τρομερό" και του έβαλα μια level one κεραία 5dB και έστρωσε μέσα απο ντουλάπα, πίσω απο πίνακα ρεύματος και πίσω απο καλοριφέρ και δουλεύει μια χαρά. Στην κάρτα (εάν είναι κάρτα) μπορείς να του πείς να δουλέυει μόνο b αντι για g και αν το θές μόνο για Internet συνήθως αυτό βοηθάει.

τελικα το ρυθμισα. εβαλα σε πιο ψηλο σημειο το ρουτερ και με ξαπωμενες τις κεραιες εχω 2 μπαρες στο σημα με σχολιο οτι ειναι fair.... ποιανω καπου στα 200ΚΒ/s καλουτσικα ειναι... αλλα αυτο το καταδφερα με τερμα δυνατο σημα. ειναι καθολου επικινδυνα αυτα τα σηματα?? ειναι στο γραφειο του αδερφου μου και διπλα στο κρεβατι του:fist::fist:

αχ ρε παιδες μου θημισατε το ασυρματο μητροπολιτικο αθηνων κοινως AWMN που τρωγαμε ωρες πανω στις ταρατσες με το π....κρυο να αλλαζουμε καναλια IPs κεραιες δεξια και αριστερα και τα σχετικα.....αθανατα ασυρματα δικτυα που μας βγαζετε τη ψυχη....αχ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.