Jump to content

Νέο PC i7 έως 1400€ , παρακαλώ λίγο help ?

pavou

Recommended Posts

Το παιδι ειπε την γνωμη του και την δικαιολογησε κιολας.Απλα δεν νομιζω να εχει τοσο απαιτητικη χρηση ο user γιατι αλλιως θα το ελεγε

Παίδες το PC θα είναι για παιχνίδια και επεξεργασία video , δεν θα είναι για μετροπρογράμματα , αν και η ιδέα του INTEL δεν είναι και άσχημη :sarcastic: , εάν ήταν για εμένα πάντως θα τον έβαζα , αλλά εδώ άλλος πληρώνει , thanks για τις απαντήσεις :hug:.

Παίδες το PC θα είναι για παιχνίδια και επεξεργασία video , δεν θα είναι για μετροπρογράμματα , αν και η ιδέα του INTEL δεν είναι και άσχημη :sarcastic: , εάν ήταν για εμένα πάντως θα τον έβαζα , αλλά εδώ άλλος πληρώνει , thanks για τις απαντήσεις :hug:.

Στα παιχνίδια όλα τα pc εξαρτώνται απο την κάρτα γραφικών. Στην επεξεργασία video όμως όλη τη δουλειά την κάνει η cpu. Αν δείς στο σύστημα που σου πρότεινα έχω βάλει και ι7 για video editing και gtx295 για παιχνίδια. Αφου με τα χρήματα που δίνεις μπορείς να τα πάρεις δεν καταλαβαίνω γιατί το ψάχνεις τόσο και δεν κάνεις την παραγγελία.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.