Kenz0 Απρίλιος 22, 2009 #21 Απρίλιος 22, 2009 δεν συμφωνω καθολου με τον intel παντως...ταπεινη μου γνωμη...
skywalker Απρίλιος 22, 2009 #22 Απρίλιος 22, 2009 οκ δεν ειναι υποχρεωμενο το παιδι να με ακουσει ,εγω απλα την γνωμη μου ειπα..:smoke:
PePeRaN Απρίλιος 22, 2009 #24 Απρίλιος 22, 2009 Το παιδι ειπε την γνωμη του και την δικαιολογησε κιολας.Απλα δεν νομιζω να εχει τοσο απαιτητικη χρηση ο user γιατι αλλιως θα το ελεγε
pavou Απρίλιος 22, 2009 Author #25 Απρίλιος 22, 2009 Παίδες το PC θα είναι για παιχνίδια και επεξεργασία video , δεν θα είναι για μετροπρογράμματα , αν και η ιδέα του INTEL δεν είναι και άσχημη , εάν ήταν για εμένα πάντως θα τον έβαζα , αλλά εδώ άλλος πληρώνει , thanks για τις απαντήσεις .
alexkhr Απρίλιος 23, 2009 #26 Απρίλιος 23, 2009 Παίδες το PC θα είναι για παιχνίδια και επεξεργασία video , δεν θα είναι για μετροπρογράμματα , αν και η ιδέα του INTEL δεν είναι και άσχημη , εάν ήταν για εμένα πάντως θα τον έβαζα , αλλά εδώ άλλος πληρώνει , thanks για τις απαντήσεις . Στα παιχνίδια όλα τα pc εξαρτώνται απο την κάρτα γραφικών. Στην επεξεργασία video όμως όλη τη δουλειά την κάνει η cpu. Αν δείς στο σύστημα που σου πρότεινα έχω βάλει και ι7 για video editing και gtx295 για παιχνίδια. Αφου με τα χρήματα που δίνεις μπορείς να τα πάρεις δεν καταλαβαίνω γιατί το ψάχνεις τόσο και δεν κάνεις την παραγγελία.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.