Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΤΙ RADEON 3870/SAMSUNG T220HD

nikos-kom

Recommended Posts

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply
Λοιπον μου παρουσιασε προβλημα ενω ΕΒΛΕΠΑ ταινια ..Ελεος???

Αυτο δεν μπορει να ειναι προβλημα driver η καρτα πρεπει να φταει

με πεταξε τελειως εξω καπουτ το Pc δουλευε αλλα εικονα τιποτα

εκλεισε και η οθονη αφου δεν υπηρχε σημα...

Κάρτα ή υπολείμματα άλλων drivers ή τροφοδοτικό. Format δοκίμασες πρώτα; Αν κάτι έχει στραβώσει από προηγούμενους drivers σε σημείο που δεν το βρίσκουν οι cleaners (πχ. κάποιο κλείδωμα παραμέτρων d3d στη registry προαρμοσμένο στην παλιά κάρτα, άλλης εταιρείας) , το πρόβλημα μπορεί να παραμείνει ακόμα και αν σου αλλάξουν την κάρτα. Εμένα μου έχουν τύχει παρόμοια προβλήματα και δε λύθηκαν παρά μόνο όταν έκανα format. Κάποιες φορές δε γίνεται να το αποφύγεις...Δοκίμασε πρώτα αυτό για να μην παιδεύεσαι τσάμπα.

Λοιπον παιδια το εκανα το format δεν πηγαινε αλλο...δεν εχω παιξει καθολου

τωρα παω να βαλω ενα game Μεσα να δω πως θα ανταποκριθει.

Λοιπον ακομα και μετα το format παλι τα ιδια κολλαει συστηματικα κολλαει και με ξαναβαζει

στο game με το μηνυμα οτι ο driver σταματησε να ανταποκρινεται και επανηλθε..

Οποτε τελικα δεν ειναι υπολλειματα οδηγων απο την nvidia αλλα ειτε η καρτα εχει προβλημα ή το τροφοδοτικο τα εχει παιξει και δεν μπορει να της δωσει αρκετο ρευμα.

Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη πιθανη αιτια σωστα..???

Αυτο που μενει τωρα ειναι να την δοκιμασω σε ενα αλλο συστημα με πιο δυνατο και καλυτερο psu ..Και μετα αν ΔΕΝ και εκει rma στα multirama..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.