Tsakonas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2009 Αυτο που λεει ο τιτλος.Το εν λογω μοντεμ ρουτερ μπορει να αναψει με την μια η να θελει να κανω τον διακοπτη του ον-οφφ καμμια 20αρια φορες για να "μπουταρει".Ολα τα καλωδια του πατανε καλα.Τι γινεται?Ειναι περασμενο σε ups. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 17, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2009 Δοκίμασες firmware update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Απρίλιος 17, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2009 βγαλτο απο το UPS και ξαναδοκιμασε...........ειδικα για ADSL2+ τα ups φιλτρα δημιουργουν προβληματαedit* μαλλον βιαστηκα ν απαντησω! φυσικα να δοκιμασεις και update αν και δεν καταλαβα το 'μπουταρει'.....δλδ δεν ανοιγει καν !??(για το ups παντως ισχυει....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 17, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2009 θενξ θενξκαι update αν και δεν καταλαβα το 'μπουταρει'.....να παρει μπρος,να αναψουν τα λαμπακια του κλπ..αν εχω καταλαβει καλα το ρουτερ ειναι ενας μικρος υπολογιστης που τρεχει ενα δικο του λειτουργικο μεσα στη μνημη του...δεν το γνωριζα παντως αυτο για το ups...χρησιμο...αλλα τι στο καλο,ενα χρονο δεν ειχε προβλημα και τωρα το θυμηθηκε?θα το δοκιμασω οπως και ναχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Απρίλιος 17, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2009 θενξ θενξνα παρει μπρος,να αναψουν τα λαμπακια του κλπ..αν εχω καταλαβει καλα το ρουτερ ειναι ενας μικρος υπολογιστης που τρεχει ενα δικο του λειτουργικο μεσα στη μνημη του......μηπως ειναι απλα προβλημα του διακοπτη ???δεν το γνωριζα παντως αυτο για το ups...χρησιμο...αλλα τι στο καλο,ενα χρονο δεν ειχε προβλημα και τωρα το θυμηθηκε?θα το δοκιμασω οπως και ναχει...αν εχεις 'καλη' γραμμη ισως και να μην εδωσες σημασια.....εγω μια και ειμαι ....μαυρα χαλια ,το εψαξα λιγο και οταν το εκανα ειδα καποια βελτιωση!(αρχικα βεβαια στο προτεινα γιατι δεν διαβασα καλα το μυνημα σου)οταν συνδεθεις κανε καποιο τεστ με Download manager για να δεις πως συμπεριφεραται η γραμμη σου με και χωρις UPS........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 17, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2009 Αυτο με το ups το εκανε και ο εκτυπωτης μου, αλλα δεν σκέφτηκα να το βγαλω απο το ups:to_pick_ones_nose3: Ισως φταει και αυτο και σου κανει τρελα το ρουτερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Απρίλιος 17, 2009 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2009 Εμένα μου μοιάζει ότι χάλασε ο μετασχηματιστής που έχει.Η γνώμη μου είναι να αγοράσεις άλλο. Δεν αξίζει τον κόπο.Δοκίμασε πάντως απ' ευθείας σύνδεση σε μπρίζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Valis Απρίλιος 21, 2009 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Αυτο που λεει ο τιτλος.Το εν λογω μοντεμ ρουτερ μπορει να αναψει με την μια η να θελει να κανω τον διακοπτη του ον-οφφ καμμια 20αρια φορες για να "μπουταρει".Ολα τα καλωδια του πατανε καλα.Τι γινεται?Ειναι περασμενο σε ups. Να ρωτήσεις το επίσημο Service δοκίμασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.