Jump to content

Linksys AG241 αναβει οποτε θελει.Τι κανω?

Tsakonas

Recommended Posts

Αυτο που λεει ο τιτλος.Το εν λογω μοντεμ ρουτερ μπορει να αναψει με την μια η να θελει να κανω τον διακοπτη του ον-οφφ καμμια 20αρια φορες για να "μπουταρει".Ολα τα καλωδια του πατανε καλα.Τι γινεται?Ειναι περασμενο σε ups.

βγαλτο απο το UPS και ξαναδοκιμασε...........

ειδικα για ADSL2+ τα ups φιλτρα δημιουργουν προβληματα

edit* μαλλον βιαστηκα ν απαντησω! φυσικα να δοκιμασεις και update αν και δεν καταλαβα το 'μπουταρει'.....

δλδ δεν ανοιγει καν !??

(για το ups παντως ισχυει....)

θενξ θενξ

και update αν και δεν καταλαβα το 'μπουταρει'.....

να παρει μπρος,να αναψουν τα λαμπακια του κλπ..αν εχω καταλαβει καλα το ρουτερ ειναι ενας μικρος υπολογιστης που τρεχει ενα δικο του λειτουργικο μεσα στη μνημη του...

δεν το γνωριζα παντως αυτο για το ups...χρησιμο...αλλα τι στο καλο,ενα χρονο δεν ειχε προβλημα και τωρα το θυμηθηκε?θα το δοκιμασω οπως και ναχει...

θενξ θενξ

να παρει μπρος,να αναψουν τα λαμπακια του κλπ..αν εχω καταλαβει καλα το ρουτερ ειναι ενας μικρος υπολογιστης που τρεχει ενα δικο του λειτουργικο μεσα στη μνημη του......

μηπως ειναι απλα προβλημα του διακοπτη ???

δεν το γνωριζα παντως αυτο για το ups...χρησιμο...αλλα τι στο καλο,ενα χρονο δεν ειχε προβλημα και τωρα το θυμηθηκε?θα το δοκιμασω οπως και ναχει...

αν εχεις 'καλη' γραμμη ισως και να μην εδωσες σημασια.....

εγω μια και ειμαι ....μαυρα χαλια ,το εψαξα λιγο και οταν το εκανα ειδα καποια βελτιωση!

(αρχικα βεβαια στο προτεινα γιατι δεν διαβασα καλα το μυνημα σου)

οταν συνδεθεις κανε καποιο τεστ με Download manager για να δεις πως συμπεριφεραται η γραμμη σου με και χωρις UPS........

Αυτο που λεει ο τιτλος.Το εν λογω μοντεμ ρουτερ μπορει να αναψει με την μια η να θελει να κανω τον διακοπτη του ον-οφφ καμμια 20αρια φορες για να "μπουταρει".Ολα τα καλωδια του πατανε καλα.Τι γινεται?Ειναι περασμενο σε ups.

Να ρωτήσεις το επίσημο Service δοκίμασες; ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.