trelaras Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2009 ΑΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ?ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ...ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 17, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2009 Το εκανα install, επαιξα κανα δεκαλεπτο, αλλα 8α ασχοληθω πιο σοβαρα απο Τριτη που θα γυρισω. Δεν με τρελαναν τα γραφικα στα video/gameplay κ μιλαω με ολα τα settings στα τερμα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Απρίλιος 17, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2009 Aπο γραφικα η αληθεια να λεγεται δεν λεει τιποτα...Το παιχνιδι ισως ειναι διασκεδαστικο το πρωτο μισαωρο αλλα μετα το βαρεθηκα! Ολο τα ιδια και τα ιδια....Τερματιζει γρηγορα αν ασχοληθεις "καμενα"....Εγω χρειαστηκα συνολο 6+ ωριτσες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Απρίλιος 17, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2009 Ρε παιδιά το έβαλα κι έχω ασχοληθεί 2-3 απογεύματα αλλά δεν είναι και παιχνίδι για 6+ ωρίτσες.. νομίζω υπερβάλλετε! Έχει ολόκληρο στόρυ.. με trainer παίζετε και τηλεμεταφέρεστε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Απρίλιος 17, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2009 Εμενα μου φανηκε τελειως μαπα...τα δεκα λεπτα που αντεξα να παιξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Απρίλιος 17, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2009 Δεν αντιλέγω.. δεν συγκρίνεται ούτε με το Vice City από άποψη γραφικών.. απλά επειδή ασχολήθηκα λίγο παραπάνω, λόγω του ότι μου παίζει καλύτερα σε σχέση με το Grand Theft Auto 4, νομίζω πως έχει παραπάνω δουλίτσα από 6 ώρες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefiroth Απρίλιος 21, 2009 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Συμπαθητικο παιχνιδακι αλλα σε καμια περιπτωση το "block-buster" που το διαφημιζαν οτι θα ειναι.Παιζεται-τερματιζεται και μετα ξεχνιεται σε καποιο ραφι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Απρίλιος 21, 2009 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 Συμπαθητικο παιχνιδακι αλλα σε καμια περιπτωση το "block-buster" που το διαφημιζαν οτι θα ειναι.Παιζεται-τερματιζεται και μετα ξεχνιεται σε καποιο ραφι...+1..... τιποτα παραπανω....ολα εχουν μια αισθηση οτι τα αφησαν στη μεση και το εριξαν στην αγορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 21, 2009 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2009 το mafia περιμενουμε παιδια...:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.