Jump to content

Επιλογη GPS

athlon=greek

Recommended Posts

Το IGO τελικα(τουλαχιστον αυτο που ειχε μεσα) δεν παλευοταν, πολλα λαθη στις φωνητικες οδηγιες, θα βαλω νεοτερη εκδοση να δω αν ειναι καλυτερα. Εβαλα παντως και Ginius και παιζει κομπλε.

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

για βάλε igo8 με χάρτες teleatlas και destinator αν μπορείς...thnks πάντως για τον κόπο σου..:dance3:

Αλλο λιγο testing σημερα το απογευμα με το ginius, μ'αρεσει ιδιαιτερα το interface του, σαφεστατες οδηγιες και πολυ γρηγορος επανυπολογισμος της διαδρομης.

Εβαλα και λιγο destinator 7 αλλα με απογοητευσε το interface του, οταν εχω χρονο θα δοκιμασω και το igo με χαρτες teleatlas που προτεινει ο athlon=greek .

παίδες το απόγευμα είχα πάει στον Γερμανό να πάρω τους καινούργιους καταλόγους του καλοκαιριού στους οποίους είχε με 99 ευρω το globalnav SL4000 4,3'' με πρόγραμμα πλοήγησης ginius driver...

Tα προηγουμενα μοντελα της globalnav ειχαν ικανοποιητικη αποδοση και 99 ευρω για 4.3" (αν υποθεσουμε οτι και τα αλλα χαρακτηριστικα της συσκευης ειναι ΟΚ) ειναι μια πολυ καλη τιμη.

Απο την αλλη ομως, στην εκδοση αυτη ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ αναβαθμισεις 3 χρονων για τους χαρτες, κατι που κοστιζει εξτρα γυρω στα 20-25 ευρω αν θες να τις εχεις (παντα μεσω Gi, που φτιαχνει τον χαρτη του ginius).

Οποτε συνολικο κοστος να υπολογιζεις κοντα στα 125γιουρια.

σωστά,αλλά δεν μπορω να βρω τα χαρακτηριστικά του SL4000 με τίποτα...sirfstarIII μάλλον πρέπει να παίζει:yes4:

Y.Γ το site της globalnav που είναι οεοοο;;

θελει γνωστος μου gps αλλα με Voice Recognition....

εχετε να προτεινετε τπτ μεχρι 200ε?

thanks

thanks παιδες, ξερουμε ομως αν παιρνουν αλλους χαρτες τα παραπανω μοντελα?

ελα,έβαλες κανα χάρτη δοκιμαστικά;:clap::T:

πηρα και εγω αυτο απο το ebay... πολυ καλο για τα λεφτα του

το igo που ειχε μεσα ηταν ολο προβληματα και αλλαχτηκε με το τελευταιο, μια χαρα ολα τωρα:T:

οσοι ψαχνεστε για κατι φθηνο, βρηκατε λυση:)

να σε ρωτήσω theo πως έβγαλες άκρη μέσα στο ebay και με ποιό τρόπο έκανες την παραγγελία γιατι έγω φίλε καπουτ είμαι:haha:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.