Jump to content

Επιλογη GPS

athlon=greek

Recommended Posts

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply

καλή τιμή πάντως και καλά χαρακτηριστικά,review δεν βρήκα πάντως ούτε site της OP,αυτό είναι μείον...:no:

Το πήρα εχθές και σήμερα το ξεκλείδωσα. Πέρασα το igo και θέλει λίγη δουλεία για να ενημερωθεί και να δουλέψει σωστά.

To εχω παραγγειλει και εγω με 89Ε αλλα βλεπω απο ebay παρομοια στα 50Ε με μεταφορικα και το σκεφτομαι να παω να το παρω:hmm:

Αν είναι με τα ίδια χαρακτηριστικά ποιο φτηνό από το ebay τότε πάρε το από εκεί αλλά να μην χρειαστεί κάνα rma.

Το μηχάνημά παίρνει σχεδόν τα πάντα από προγράμματα και χάρτες :T:

Τελικα παρηγγειλα αυτο, 55Ε συνολικα με μεταφορικα, ερχετε με IGO8, ελληνικο menu και ελληνικους χαρτες φυσικα. Δεν ξερω ποσο χαλια θα ειναι:D αλλα πιστευω θα ειναι στα επιπεδα των φτηνων που εχουν γυρω στα 100αρικο εδω.

Το πήρα εχθές και σήμερα το ξεκλείδωσα. Πέρασα το igo και θέλει λίγη δουλεία για να ενημερωθεί και να δουλέψει σωστά.

κανα νέο απο το εργαλείο;

Τελικα παρηγγειλα αυτο, 55Ε συνολικα με μεταφορικα, ερχετε με IGO8, ελληνικο menu και ελληνικους χαρτες φυσικα. Δεν ξερω ποσο χαλια θα ειναι:D αλλα πιστευω θα ειναι στα επιπεδα των φτηνων που εχουν γυρω στα 100αρικο εδω.

επειδή στην περιγραφή δε λέει κάτι τέτοιο, ρώτησες τον πωλητή?

Ειναι ολοιδιο εκτος απο την σταμπα με το κινεζικο που παρηγγειλα ή μου φαινετε?

μαλλον το ιδιο unstop το ιδιο,το έλαβες;

Χθες εφυγε απο Κινα, σε 10-20 μερες ελπιζω να το εχω και να ποσταρω εντυπωσεις.

αυτό είναι,υπομονή λοιπόν.Πάντως sirfstarIII+Instantfix παίζουν και τα επώνυμα απο οτι βλέπω στα χαρακτηριστικά τους..

αυτό είναι,υπομονή λοιπόν.Πάντως sirfstarIII+Instantfix παίζουν και τα επώνυμα απο οτι βλέπω στα χαρακτηριστικά τους..

Ηρθε σημερα, καλη ποιοτητα κατασκευης εξωτερικα(μεταλλικο περιβλημα και οχι πλαστικο). Απο οτι καταλαβα απο το menu εχει και fm transmit αλλα δεν το δοκιμασα ακομα. Μια βολτα που πηγα για να το δοκιμασω η τυπισα μπερδευε τα λογια της, δεν ξερω αν ειναι θεμα του igo ή τπτ αλλο, θα το δω αν το κανει και αυριο. Γενικα φαινετε να αξιζει τα λεφτα του.

μεγειά,καλοδούλευτο.Με igo το πήρες;Με τις γραμματοσειρές όλα καλά;Ανέβασε καμια φώτο όταν ευκαιρίσεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.