Jump to content

Επιλογη GPS

athlon=greek

Recommended Posts

Μιλάει για amigo maps, στην ουσία igo8, το software που χρησιμοποιεί μοιάζει να είναι αυτό, εγώ δε θα το άλλαζα. Γιατί δεν τους κάνεις μια ερώτηση αναφορικά με τα updates?

Σε αυτό το μέγεθος οθόνης (και σε λίγο μικρότερες), μπορείς να βρεις ανάλυση μέχρι και 800x480 Pixels. Σε τέτοια τιμή, μάλλον για 640x480 μιλάμε. Όπως και να είναι, δε νομίζω ότι θα πρέπει να σε απασχολεί ιδιαίτερα.

Αλλά όπως καταλαβαίνεις, από τη στιγμή που δεν υπάρχει η πληροφόρηση, μόνο να πιθανολογούμε μπορούμε.

:)

• Replies 165
  • Created
  • Last Reply
Μιλάει για amigo maps, στην ουσία igo8, το software που χρησιμοποιεί μοιάζει να είναι αυτό, εγώ δε θα το άλλαζα. Γιατί δεν τους κάνεις μια ερώτηση αναφορικά με τα updates?

Σε αυτό το μέγεθος οθόνης (και σε λίγο μικρότερες), μπορείς να βρεις ανάλυση μέχρι και 800x480 Pixels. Σε τέτοια τιμή, μάλλον για 640x480 μιλάμε. Όπως και να είναι, δε νομίζω ότι θα πρέπει να σε απασχολεί ιδιαίτερα.

Αλλά όπως καταλαβαίνεις, από τη στιγμή που δεν υπάρχει η πληροφόρηση, μόνο να πιθανολογούμε μπορούμε.

:)

έχεις δίκιο. χωρίς επαρκη πληροφόρηση, φυσικά και δεν υπάρχει βάσιμη απάντηση...

επειδή βλέπω ότι έχεις τη γνώση, είναι αξιόλογη περίπτωση (βάσει χαρακτηριστικών) ή να κοιτάξω κάτι άλλο?

Δε φαίνεται κι άσχημο, όπως είναι και τα υπόλοιπα που εμφανίστηκαν σε αυτό το thread. Το κακό του είναι πως δεν το έχει δει κανένας από κοντά. Νομίζω πως στις προηγούμενες σελίδες θα βρεις "σίγουρες" λύσεις.

Παιδιά πήρα ένα παρόμοιο μέσω ebay. Ήρθε από Χονγκ Κονγκ μέσα σε 5 μέρες και το παραλάβαμε σήμερα το πρωί. Αν και είναι μαυρο με ασπρο, νομίζω τα φτιαχνει η ίδια εταιρια.

Αν θέλετε να σας πω οτιδήποτε (μέχρι και ρεβιου μπορώ να κανω αλλά όχι τώρα) ρωτήστε ελευθερα.

και μερικές ακόμα

Ήρθε με μια καρτούλα Kingston 2gb με το iGO 8 μέσα και χάρτες από όλη την ευρώπη

Οι χάρτες δεν είναι και πολύ ενημερωμένοι.

επίσης το πακέτο περιλαμβάνει ακουστικά, καλώδιο usb (απόπου και φορτίζει), βραχίωνα στερέωσης και φορτιστή αυτοκινήτου.

post-12957-1416074089,1941_thumb.jpg

post-12957-1416074089,2683_thumb.jpg

post-12957-1416074089,307_thumb.jpg

post-12957-1416074089,3257_thumb.jpg

χθες παράγγειλα αυτό:http://cgi.ebay.com/5-0-GPS-SAT-NAV-Bluetooth-FM-AV-in-Mp3-MP4-Navigator_W0QQitemZ370246721677QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item56346ca08d&_trksid=p4634.c0.m14.l1262

στα 87 ευρα,όταν θα έρθει στα χέρια μου το δοκιμάζω και ανεβάζω review

χθες παράγγειλα αυτό:http://cgi.ebay.com/5-0-GPS-SAT-NAV-Bluetooth-FM-AV-in-Mp3-MP4-Navigator_W0QQitemZ370246721677QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item56346ca08d&_trksid=p4634.c0.m14.l1262

στα 87 ευρα,όταν θα έρθει στα χέρια μου το δοκιμάζω και ανεβάζω review

To κακο που εχει το συγκεκριμενο ειναι οτι δειχνει πολυ φτηνιαρικο το πλαστικο του απο κοντα.

unstoppable το πήρε γνωστος και είναι μια χαρά κοίτα πιο πάνω στο Link που παρέθεσα άν έχεις χρόνο υπάρχει μινι ριβιου..:)

Και μενα γνωστος μου το εχει, αν και το εχει σε ασημι, ισως το σκουρο να δειχνει καλυτερο.

το παρέλαβα στην πόρτα μου χθες το μεσημέρι,έκανε μια εβδομάδα ακριβως απο Κίνα(Χονκ Κονγκ).Απο πρώτης άποψης ειναι μια χαρα συσκεύη,καλή κατασκεύη,καλη εικόνα,το Menu που φοράει για τη δουλειά είναι ικανοποιητικό,το δοκιμάζω και τα ξαναλέμε αφου το σκαλίσω....:T:

GARMIN GPS NUVI 255 EUROPA από εμένα μαζί με μια καρτούλα sd και με κάποια tools του βάζεις μέσα τους επίσημους τελευταίους χάρτες τις Ελλάδας και είσαι κομπλέ...(διαλέγοντας ανάμεσα στα δύο)αν θες βάζεις μέσα επίσης και χάρτες από θάλασσες ακτοπλοϊκά δρομολόγια κτλπ....for more pm.....:yes2:

Καλησπέρα σε όλους!

έχω μπεί και εγώ στην διαδικασία για να πάρω ένα gps! αλλά θέλω μεγάλη οθόνη (λόγο στραβωμάρας :p:P:P) έχει κανείς το καινούργο MIO Moov S505 Spirit;;;;

διαβάζω καλά λόγια για αυτό! μπορεί κανείς αν το έχει δοκιμάσει να μου πεί εντυπώσεις;;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.