Jump to content

20m vga cable απο φυσικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη?

geogeoland

Recommended Posts

Χαιρετώ! Ψάχνω... αυτό που λέει ο τίτλος. :) Έχω βρει τέτοιο καλώδιο στο internet σε online κατάστημα, αλλά δε το θέλω τόσο πολύ ώστε να ασχοληθώ με online παραγγελία, μεταφορικά, παραλαβές κλπ... (όσο λίγο κι αν είναι αυτό). Αν κάποιος έχει δει κάτι σχετικό σε κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, ας ποστάρει να πάω να το τσιμπήσω σε κάποια βόλτα... :)

Αν δεν κάνω λάθος, με ακριβότερα χάλκινα καλώδια μπορείς να μεταφέρεις 1600x1200@60Hz εώς και 1 μέτρο, ενώ 1024x768@60Hz εώς και ~9 μέτρα, χωρίς απώλειες και παραμορφώσεις.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις σου ως προς την ποιότητα, τα 20 μέτρα μπορεί να είναι ένα πολύ δύσκολο project.

Εγώ θα πρότεινα κάτι τέτοιο για να 'χεις το κεφάλι σου ήσυχο (για εώς και 200 μέτρα) ;)

Όχι ρε συ, δεν το θέλω ΤΟΣΟ πολύ! :p Έλεγα να συνδέσω το PC του σαλονιού με την τηλεόραση, αλλά εγώ ουσιαστικά θα το αξιοποιούσα για 2 μήνες, και πάλι, λίγο. I'll stick with the laptop.

Πάντως αυτό δεν το ήξερα οτι παίζει τέτοιος περιορισμός στα καλώδια οθόνης... χρήσιμο. :T:

• 2 weeks later...

Εχουμε μεταφερει hd σημα μεσω dsub(vga) στα 5 χωρις κανενα προβλημα...Τωρα στα 20 μετρα ειναι αλλο θεμα. Στο Πλαισιο εχει σιγουρα καλωδιο vga 10 μετρα και πρεπει να εχει και 15. Δεν δοκιμαζεις....να μας πεις και αν γινεται....:sarcastic:

Χτυπα ενα...:haha:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751313

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.