geogeoland Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2009 Χαιρετώ! Ψάχνω... αυτό που λέει ο τίτλος. Έχω βρει τέτοιο καλώδιο στο internet σε online κατάστημα, αλλά δε το θέλω τόσο πολύ ώστε να ασχοληθώ με online παραγγελία, μεταφορικά, παραλαβές κλπ... (όσο λίγο κι αν είναι αυτό). Αν κάποιος έχει δει κάτι σχετικό σε κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, ας ποστάρει να πάω να το τσιμπήσω σε κάποια βόλτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 16, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2009 Αν δεν κάνω λάθος, με ακριβότερα χάλκινα καλώδια μπορείς να μεταφέρεις 1600x1200@60Hz εώς και 1 μέτρο, ενώ 1024x768@60Hz εώς και ~9 μέτρα, χωρίς απώλειες και παραμορφώσεις. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σου ως προς την ποιότητα, τα 20 μέτρα μπορεί να είναι ένα πολύ δύσκολο project. Εγώ θα πρότεινα κάτι τέτοιο για να 'χεις το κεφάλι σου ήσυχο (για εώς και 200 μέτρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Απρίλιος 16, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2009 Όχι ρε συ, δεν το θέλω ΤΟΣΟ πολύ! Έλεγα να συνδέσω το PC του σαλονιού με την τηλεόραση, αλλά εγώ ουσιαστικά θα το αξιοποιούσα για 2 μήνες, και πάλι, λίγο. I'll stick with the laptop. Πάντως αυτό δεν το ήξερα οτι παίζει τέτοιος περιορισμός στα καλώδια οθόνης... χρήσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 26, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 όντως πολύ χρήσιμο ΤΙΡ δεν το γνώριζα.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 26, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 Εχουμε μεταφερει hd σημα μεσω dsub(vga) στα 5 χωρις κανενα προβλημα...Τωρα στα 20 μετρα ειναι αλλο θεμα. Στο Πλαισιο εχει σιγουρα καλωδιο vga 10 μετρα και πρεπει να εχει και 15. Δεν δοκιμαζεις....να μας πεις και αν γινεται.... Χτυπα ενα... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751313 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.