Jump to content

Mητρικη για Q9550

nikchris

Recommended Posts

Δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσει κανείς σήμερα* περισσότερα από 140-150Ευρώ για Ρ45 μητρική. Υπάρχουν πολύ καλές μητρικές στα λεφτα αυτά με xfire, raid &OCablility.

Να περιμένεις την Maximus II Gene μόνο για έναν λόγο : Να φτιάξεις game-box-4-LanParties, όπου θές και μικρό κουτί-matx.

*Με λιγότερα από 300Ευρώ γίνεσαι με Χ58 & 6GB DDR3 12800 και το μόνο που μένει είναι πουλημα ο Q και αγορά Ι7 920

Το σκεφτηκα και γω αυτο..να παω με την μια σε Χ58..αλλα απο την αλλη ελεγα,αντε να εδινα το πολυ 180 να επαιρνα την P5Q Deluxe και για αρκετο καιρο ας πουμε να ημουν ετσι..

Νταξει θα δειξει...thanks..;)

Αλλος ένας ευτυχής κάτοχος ip35 pro. η μητρική είναι σκυλί και δεν βγάζει κιχ.με το συστημα της υπογραφής μου και αέρα τον έχω τεντώσει αρκετά τον 8500. το μόνο προβλημα είναι οτι μετά το bios update δεν διαβάζει σωστά τις θερμοκρασίες.

ΑΒΙΤ FTW!!!!:inlove:

Eχω αρχισει και σκεφτομαι μια P5Q Deluxe πολυ σοβαρα.

Οι DFI ειναι χαζες μητρικες ή απλα θελουν πολυ ρυθμιση για να πιασουν καλο fsb;

Εννοεις οτι θελουν πολυ ρυθμιση;

Αλλα εχουν καλυτερο αποτελεσμα;

Τις Asus δεν τις πολυεχω σε εκτιμηση, Gigabyte εχω τωρα και δεν παει πανω απο 450 fsb κτλ κτλ

Nα εξηγησω τι με ενδιαφερει.

Δε θελω τοσο πολυ να ειμαι 24/7 με 500ρι fsb, αλλα θελω πχ να πιασω τα 450 με οσο λιγοτερο voltage γινεται.

Εχω ενα Cosmos RC1000 κουτακι και ειναι αρκετα ζεστουτσικο. Ψυκτρα εχω μια 120 extreme.

καμια μεταχειρισμενη Maximus 2 -που το 450αρι το χει για "περιπατο"

αλλιως σε DFI ,που ειναι φτηνες απλως πιο "ιδιαιτερες"...

Είμαι αυτές τις μέρες μεταξύ UD3P και DFI αλλά σήμερα είδα πως λίγο πιο ακριβή και καλύτερη για quad είναι η dq6? Έχετε καμιά ιδέα? Η Μaximus 2 παει πολύ πιο πάνω... :whistling

Εγω ανεβαλλα για λιγο αγορα μητρικης, και πηρα 2*640AAKS :to_pick_ones_nose3:

Αυτο ηταν το λιγο.

Πηρα μια DFI DK Εlite P45T2RS

Θα δοκιμασω με 2 επεξεργαστες (Ε8200 και Q9550) και οποιος κατσει καλυτερα τον αφηνω πανω.

Αυτο ηταν το λιγο.

Πηρα μια DFI DK Εlite P45T2RS

Θα δοκιμασω με 2 επεξεργαστες (Ε8200 και Q9550) και οποιος κατσει καλυτερα τον αφηνω πανω.

Καλο κουραγιο... :giveup:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.