Tasoik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2009 Καλημέρα. Έχω έναν I7 με ASUS P6Tdeluxe. Σαν system disk εχω ενα Velociraptor 300gb και σαν back up εναν Samsung F1 1TB. Λειτουργικο Windows Vista x64. Performance πάντα και οι δίσκοι να μην μπαίνουν σε sleep. To πρόβλημα ειναι οτι πολλές φορές ο 1ΤΒ αν και καινούργιος με καθυστερεί. Σε σημείο που ενα Word Document μπορεί να μου γράψει not responding για 7 δευτερόλεπτα και μετά να ανοίξει. Μπορει επίσης ενα avi , ενω παιζει να κολλήσει για μερικά δευτερόλεπτα ενώ παίζει και μετά να συνεχίσει. Αυτο δεν συμβαίνει συνεχώς .... άλλα δεν πάει να είναι ενοχλητικό διότι τα κολλήματα τα κάνει οπότε του έρθει. Ξαναπέρασα windows από την αρχή έκανα format τον Samsung το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Πιστεύω χωρίς να ξέρω το γιατί οτι φταίει ο σκληρός παρόλο που δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα σε Rip η στο HD Tune. Έχετε να μου προτείνετε κάτι. Επίσης σκέφτομαι να αγοράσω αυτόν. Τι λετε ? WESTERN DIGITAL 1TB WD1002FBYS RE3 SATA2 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303745 Σας ευχαριστω πολυ !!!!
dpolal Απρίλιος 16, 2009 #3 Απρίλιος 16, 2009 Για να σιγουρευτείς ότι το πρόβλημα είναι στον 1ΤΒ βάλε μερικά από τα αρχεία στον velociraptor και δούλεψε τα από αυτόν και μόνο.Αν σου κάνει το ίδιο πρόβλημα τότε κάτι άλλο φταίει.Αν όχι τότε ελέγχεις τον samsung.
Tasoik Απρίλιος 16, 2009 Author #4 Απρίλιος 16, 2009 Eυχαριστω παιδια.Μηπως εχει κανεις καμμια ιδεα γιατι εχουμε αυτα τα κολληματα ?
Hellboy Απρίλιος 16, 2009 #5 Απρίλιος 16, 2009 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=55982Μπας και έχεις πρόβλημα με τα previews όπως είχα εγώ;
Tasoik Απρίλιος 16, 2009 Author #6 Απρίλιος 16, 2009 Το διαβασα και δεν ειναι το ιδιο διοτι εμενα κολλαει μερικες φορες και σε word.
goku_dbz Απρίλιος 16, 2009 #7 Απρίλιος 16, 2009 δεν ξερω ποιο ειναι το προβλημα στην περιπτωση σου αλλα δεν μου φαινεται προβλημα δισκου-δοκιμασες αλλο λειτουργικο? παντως για τον re3 που λες τον πηρε και ενας φιλος μου-τον γεμισε την ιδια ημερα και ολα τελεια! σκεφτομαι και εγω να τον παρω αλλα απο την αλλη ισως να ειναι καλυτερα 2Χ640 wd black!!! περισσοτερος χωρος, πιο φτηνοι και εχεις και περισσοτερη ασφαλεια (αν παει ο ενας θα χασεις τουλαχιστο τα μισα δεδομενα σου:clap:)
goku_dbz Απρίλιος 16, 2009 #8 Απρίλιος 16, 2009 Για να σιγουρευτείς ότι το πρόβλημα είναι στον 1ΤΒ βάλε μερικά από τα αρχεία στον velociraptor και δούλεψε τα από αυτόν και μόνο.Αν σου κάνει το ίδιο πρόβλημα τότε κάτι άλλο φταίει.Αν όχι τότε ελέγχεις τον samsung.κανε ο,τι λεει :Τ:σορρυ για το double post!
fotispigi Απρίλιος 17, 2009 #9 Απρίλιος 17, 2009 οσο για τον 1Τ που θες εξτρα, κοιτα αυτον πιστευω ειναι οτι καλητερο κυκλοφορει!
Teodor_ch Απρίλιος 17, 2009 #10 Απρίλιος 17, 2009 WD10EADSτον πήρα χτές και σήμερα τον γέμισαΠΟΛΥ ήσυχος και δεν ζεσταίνεται καθόλου2.8 idle 5.8 load (στο περίπου)αν τον θές για αποθήκευση είναι κορυφαίοςαν και για τα παγώματα είτε έχεις κανένα ιό είτε ο δίσκος έχει πρόβλημα (RMA)έχεις περάσει όλους τους τελευταίους drivers?δοκίμασε τον δίσκο και σε άλλο σύστημα για να σιγουρευτείς
Tasoik Απρίλιος 19, 2009 Author #11 Απρίλιος 19, 2009 Χρόνια Πολλά σε ολους.Έβαλα χθες ενα WD 640 με τα ίδια ακριβώς αρχεία στην θέση του Samsung 1TB.Kανενα πρόβλημα.Άρα είναι δίσκος το θέμα είναι πως αποδεικνύω τα κολλήματα αφού γίνονται συχνά άλλα οχι συνέχεια ?Επίσης τι δίσκο 1TB προτείνετε ?
neuromancer Απρίλιος 21, 2009 #12 Απρίλιος 21, 2009 παντως για τον re3 που λες τον πηρε και ενας φιλος μου-τον γεμισε την ιδια ημερα και ολα τελεια! σκεφτομαι και εγω να τον παρω αλλα απο την αλλη ισως να ειναι καλυτερα 2Χ640 wd black!!! περισσοτερος χωρος, πιο φτηνοι και εχεις και περισσοτερη ασφαλεια (αν παει ο ενας θα χασεις τουλαχιστο τα μισα δεδομενα σου:clap:) Αυτό που λες είναι λάθος. Μειώνεις στο μισό την πιθανότητα να χάσεις ΟΛΑ σου τα δεδομένα αλλα διπλασιάζεις τις πιθανότητες να έχεις πρόβλημα καθώς βάζεις και 2ο μηχανισμό στο κόλπο. :big_boss:
Tasoik Απρίλιος 25, 2009 Author #13 Απρίλιος 25, 2009 Τελικα ο σκληρος ειχε προβλημα.3 στους 3 Sammy f1 με προβληματα.Αγορασα εναν Green και ολα καλα !!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.