Jump to content

ICC Profiles και Monitor Settings - προβλημα

Dem

Recommended Posts

Εδώ υπάρχουν κάποιες οδηγίες για το πως μπορούμε να ορίσουμε κάποιο άλλο *.icc profile για την οθόνη μας

για windows ΧP και Vista. Φυσικα και οπως αναφερεται και στο tftcentral για οσο τον δυνατον πιο τελεια αποτελεσματα το profile θα πρεπει να ειναι μοναδικο για καθε setup (VGA - color correction/panel).

Aλλα δοκιμαζοντας καποια icc profiles που μπορειτε να βρειτε στο net (υπαρχει και σχετικο database στο tftcentral), θα δειτε οτι μπορείτε να πάρετε παρα πολυ ικανοποιητικά αποτελεσματα, τουλάχιστον στις οθονες με πολυ προχειρα ρυθμισμενα default profiles, και αυτες ειναι παρα πολλες.

http://www.tftcentral.co.uk/articles/icc_profiles.htm#caveats

1-6.jpg

το προβλημα

ακολουθώ τις παραπάνω οδηγίες, αλλαζω το profile

και σε καθε restart ή όταν μπαινει σε καποια εφαρμογή - game μου το γυρναει στο profile με το

οποιο ηρθε η οθονη και οχι με αυτο που εχω ορισει να ειναι default.

π.χ μετα απο restart δειχνει την παρακατω εικονα το σχετικο tab, και ενω φαινεται να ειναι default

το profile που εχω ορισει (ΗP w2448hc.icc (default)* ) στην πραγματικοτητα δεν ειναι και θα πρεπει να

ξανακανω "Set As Default" για να το παρει.

1-7.jpg

Ερωτηση

Πως μπορω να εχω συνεχως και παντου ενα δικο μου profile ?

το κανω θεμα γιατι δεν μιλαμε για μικροδιαφορες στην απεικόνιση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.