Jump to content

Αγορά φωτογραφικής

Recommended Posts

ρε παιδια μηπως γνωριζει κανενας πως μπορω να αγορασω μια φοτογραφικη με δοσεις αλλα χωρις την χρηση πιστωτικης καρτας? γιατι δν εχω εγω ουτε καποιος που να γνωριζω

μηπως ξερει κανενας τι πεζαιτε αν ξερει και μπορει να μου πει αυτα που χρειαζομαι να ξερω.

ευχαριστω

δεν νομίζω ότι γίνεται. εκτός και αν το κατάστημα με το οποίο θα συνδιαλλαγείς σε βάλει να καταθέτεις σε τράπεζα ένα ποσό κάθε μήνα (που δεν νομίζω πως γίνεται πουθενά). παρόλα αυτά πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα που σκοεύεις να απευθυνθείς και ρώτα, δεν χάνεις τίποτα ;)

δεν νομίζω ότι γίνεται. εκτός και αν το κατάστημα με το οποίο θα συνδιαλλαγείς σε βάλει να καταθέτεις σε τράπεζα ένα ποσό κάθε μήνα (που δεν νομίζω πως γίνεται πουθενά). παρόλα αυτά πάρε τηλέφωνο στο κατάστημα που σκοεύεις να απευθυνθείς και ρώτα, δεν χάνεις τίποτα ;)

μαλιστα οκ θα ρωτησω αυριο αν και κατι τετοιο θα ηθελα να βαζω ενα ποσο σε καποιον λογαριασμο

ρε παιδια μηπως γνωριζει κανενας πως μπορω να αγορασω μια φοτογραφικη με δοσεις αλλα χωρις την χρηση πιστωτικης καρτας? γιατι δν εχω εγω ουτε καποιος που να γνωριζω

μηπως ξερει κανενας τι πεζαιτε αν ξερει και μπορει να μου πει αυτα που χρειαζομαι να ξερω.

ευχαριστω

Στο κωτσόβολο κάνουν τέτοια. Ξέρω από προσωπική εμπειρία. Ακόμα και σε 100 ευρώ αν θέλεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.