cabdik Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2009 παιδια εχω παρει ενος φιλου το pc να του κανω φορματ. ομως επειδη δεν εχει το cd της μητρικης -ας οψονται οι μετακομισεις!!! -,κατεβασα τους drivers απο το site της asus. ομως εχω το εξης προβλημα...οταν παω να εγκαταστησω τον driver για το LAN, δεν αναγνωριζει τη συσκευη!! στο site εχει atheros L1 drivers.και το chip πανω στη μητρικη atheros ειναι, το κοιταξα. ομως στην εγκατασταση μου λεει οτι δεν βρισκει την συσκευη atheros.......!! τι ειναι παλι αυτο? μηπως ξερει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Απρίλιος 14, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2009 Αν απλά εγκαταστήσεις το πακέτο της Intel για το chipset της μητρικής, δεν σου βρίσκει την κάρτα δικτύου. Νομίζω πως στην asus μου έτσι κάνει.* Product: Intel(R) Chipset Device Software* Release: Production Version* Version: 9.0.0.1008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Απρίλιος 15, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2009 FIXED!! τελικα ηταν δικια μου η μ@λ@κια...!! ειχα συνδεσει το καλωδιο ethernet πριν περασω drivers. το εβγαλα και τους περασε... Thanks anyway!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Απρίλιος 15, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2009 Καλό κουφό και αυτό. Δεν σου πέρναγε drivers έχοντας το καλώδιο πάνω; Kept in note... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Απρίλιος 15, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2009 ναι οντως λιγο κουφο! αλλα απο την αλλη, εχει και μια λογικη, γιατι ηταν συνδεδεμενο σε ενεργο ρουτερ. ισως αυτο μπλοκαριζε την καρτα δικτυου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.