Jump to content

No moar drama pliz

greekfragma

Recommended Posts

καρφωτή για το ενσύρματο του απάντησα και το παλικάρι μια χαρά το καταλαβε.:shifty:

εκτίθεσαι man...

και εισαι παντα εκει για να μου το θυμιζεις.θενκς

αν και δε καταλαβαινω για ποιο πραγμα εκτιθεμαι......αλλα ενταξει.σε συνηθισα πια.

νομίζω είδες πόσο ήρεμα μίλησα... μήπως δε σου άρεσε κ πας να με τσιγκλήσεις? dunno... γτ ας πούμε ο γιάννης γέλασε μαζί σου αλλά δε του είπες τπτ...

για να καταλάβεις, βάλε πρώτα την ip που είπες στο pc σου κ ανέβασε screenie από το status να μας δείξεις ότι μπήκε... μετά googlάρισε "broadcast ip" (στο είπε κ ο jpavly)...

κ φυσικά στο τί εννοείς μένει κ γτ βοηθάει το "κοντινή" ip...

φυσικά δε μου άρεσε γιατί δεν είναι δουλειά σου να μου αναφέρεις εάν εκτίθεμαι.......δεν την θέλω την έγνοια σου.

εάν παρόλαυτα γράφω μπαρούφες γράψε τα σωστά και δεν θα έχω να σου προσάψω τίποτα εφόσον η απάντηση σου θα είναι σωστή και θα αποδεικνύει την δικιά μου ως λάθος.

παρόλαυτα η φράση

"εκτίθεσαι μαν"

δεν έχει καμιά χρησιμότητα στο public και καμια προσφορά στο thread.

(αφού το λύσαμε και το σημερινό ας τα καθαρίσει κάποιος να πάμε να κάνουμε διακοπές ήσυχα και ωραία)

αν υπάρχει διάσταση εκφρασεολογίας δε μπορώ να κάνω τίποτα....έτσι μιλάω και το παλικάρι μια χαρά κατάλαβε τι του γραψα έστω και αν το γραψα χοντρικά όπως λες.

ναι τα δικτυακά δεν είναι το δυνατό μου σημείο αλλά όπου μπορώ βοηθάω.

φυσικά δε μου άρεσε γιατί δεν είναι δουλειά σου να μου αναφέρεις εάν εκτίθεμαι.......δεν την θέλω την έγνοια σου.

εάν παρόλαυτα γράφω μπαρούφες γράψε τα σωστά και δεν θα έχω να σου προσάψω τίποτα εφόσον η απάντηση σου θα είναι σωστή και θα αποδεικνύει την δικιά μου ως λάθος.

παρόλαυτα η φράση

"εκτίθεσαι μαν"

δεν έχει καμιά χρησιμότητα στο public και καμια προσφορά στο thread.

(αφού το λύσαμε και το σημερινό ας τα καθαρίσει κάποιος να πάμε να κάνουμε διακοπές ήσυχα και ωραία)

πριν από αυτό που λες σε ρώτησα και τί εννοείς... μπας και έκανα λάθος, μη στην έλεγα χωρίς λόγο αν κάτι μου είχε ξεφύγει... και δεν απάντησες... quotaρες μόνο τον Γιάννη και είπες ότι μια χαρά τα έλεγες κ ο άλλος κατάλαβε...

θα μπορούσες να αφιερώσεις 3 sec κ να ψάξεις γτ παραξενευτήκαμε κ οι 2... κ άσε με εμένα... ο άλλος είναι admin και δικτυάς... όχι εγκάθετος όπως εγώ... που αν σε διώρθωνα κατευθείαν τότε θα μου την έλεγες πιο πολύ, τώρα σε άφησα να το ψάξεις πρώτα μόνος σου να το μπαλώσεις... αλλά δεν... που btw όποιος κ να ήταν στη θέση σου πάλι θα το συζητάγαμε για να μη μείνει η λάθος πληροφορία στο φόρουμ... τόσο απλά... ούτε σενάρια συνωμοσίας ούτε τίποτα...

αν υπάρχει διάσταση εκφρασεολογίας δε μπορώ να κάνω τίποτα....έτσι μιλάω και το παλικάρι μια χαρά κατάλαβε τι του γραψα έστω και αν το γραψα χοντρικά όπως λες.

διάσταση εκφρασεολογίας ?? είπα το έγραψες χοντρικά??? βάλτη μία σε παρακαλώ κ ανέβασε το status σου screenshot να τελειώνουμε...

από σήμερα όπου θα ποστάρεις θα σβήνω τα post που έκανα νωρίτερα για να μην μπαίνω καν σε διαδικασία να σου απαντώ.κάνε μου τη χάρη και ρίξε μου και συ ενα ignore να τελειώνει αυτό το θέμα που προσπαθώ να αποφύγω εδώ και καιρό.

συγκροτημένη τεκμηριωμένη απάντηση έχεις? ή μόνο παραλήρημα από σύμπλεγμα καταδίωξης?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.