submarine1981 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2009 Ειναι το νεο expansion του γνωστου game. το εχει κανεις? αξιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 13, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 σαν single player ειναι απλα πολυ λιγο...3 ημι-campaigns με ελαχιστες αλλα ωραιες αποστολεςπιο πολυ σε unit-oriented παρα base-building στυλ καθολου κακο παρα τις αρχικες μου επιφυλαξεις ομολογουμενως - θυμιζει commando φασηκαμια δεκαρια νεα skins που αντικαθιστουν προαιρετικα καποια απο τα παλια οχηματαενα φρεσκαρισμα σε abilities, εικονιδια κτλμερικοι νεοι χαρτες επιτελουςαλλα το μεγαλο ατου που δυστυχως δεν εχω προλαβει ακομα να δοκιμασωπρεπει να ειναι τα νεα game modes στο multiplayerπαντως για τους φανατικους της σειρας δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα για τα 29€ που ζηταει Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 Απρίλιος 13, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 Εγω ποιο πολυ multi παιζω παρα single. single ουτε καν το εχω τερματισει να φανταστεις.Και σκεφτομουν οτι αν εχει μονο αποστολες για single τοτε για μενα δεν αξιζει. αν ομως δινει καινουργια οχηματα,στρατιωτες και abilities καινουργια τοτε ναι αξιζει.χαρτες οντως χρειαζοταν. αλα απο τα αλλα? κανα καινουργιο στρατο? η τπτ αλλο που να διαφερει απο τα προηγουμενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 13, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 ώστε expansion είναι τελικά...μάλιστα...κάποιος μου έλεγε τις προάλλες ότι ζυγιζει κάπου 8 gb οπότε υπέθεσα πως είναι νέο παιχνίδι και είχε καταλάβει λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Απρίλιος 13, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 ώστε expansion είναι τελικά...μάλιστα...κάποιος μου έλεγε τις προάλλες ότι ζυγιζει κάπου 8 gb οπότε υπέθεσα πως είναι νέο παιχνίδι και είχε καταλάβει λάθος.Standalone είναι γι' αυτό και το μεγάλο μέγεθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 Απρίλιος 14, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2009 Standalone .....δηλαδης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Απρίλιος 14, 2009 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2009 παιζεις το παιχνιδι κανονικα χωρις να χρειαζεται να εχεις τα προηγουμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Απρίλιος 14, 2009 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2009 πιο πολυ σε unit-oriented παρα base-building στυλΕλπίζω να μην είναι όπως το single του DoW 2.....έλεος dungeon siege το κάνανε όχι strategy :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Απρίλιος 14, 2009 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2009 Σ'άλλους αρέσει, σ'άλλους δεν αρέσει. Θυμίζει πολύ περισσότερο το original πάντως (που είναι το επιτραπέζιο), οπότε έχει πάρα πολλούς οπαδούς. Εμένα μ'αρέσουν και τα 2, το καθένα για τους δικούς του διαφορετικούς λόγους Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Απρίλιος 14, 2009 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2009 Συμφωνώ,απλά το gameplay του company of heroes μου άρεσε πολύ και ανυσηχώ μην το χαλάσουν. Ε δεν πιστεύω κιόλας στον 2ο παγκόσμιο να την βγάζεις με 4 squads μόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 Απρίλιος 14, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2009 μου φαινετε θα το παρω. 30 ευρουλακια εχει.πρεπει να ειναι καλο λογικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrmclaren Απρίλιος 15, 2009 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2009 Ολα τα καλα σε λιγο θα βγαινουν multiplayer μονο γιατι εκει ειναι το χρημα με τους servers που πληρωνεις συνδρομη. Κριμα. Πολυ λιγες αποστολες σαν single player Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.