Jump to content

Company of Heroes Tales of Valor

submarine1981

Recommended Posts

σαν single player ειναι απλα πολυ λιγο...

3 ημι-campaigns με ελαχιστες αλλα ωραιες αποστολες

πιο πολυ σε unit-oriented παρα base-building στυλ

καθολου κακο παρα τις αρχικες μου επιφυλαξεις ομολογουμενως - θυμιζει commando φαση

καμια δεκαρια νεα skins που αντικαθιστουν προαιρετικα καποια απο τα παλια οχηματα

ενα φρεσκαρισμα σε abilities, εικονιδια κτλ

μερικοι νεοι χαρτες επιτελους

αλλα το μεγαλο ατου που δυστυχως δεν εχω προλαβει ακομα να δοκιμασω

πρεπει να ειναι τα νεα game modes στο multiplayer

παντως για τους φανατικους της σειρας δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα για τα 29€ που ζηταει

Εγω ποιο πολυ multi παιζω παρα single. single ουτε καν το εχω τερματισει να φανταστεις.Και σκεφτομουν οτι αν εχει μονο αποστολες για single τοτε για μενα δεν αξιζει. αν ομως δινει καινουργια οχηματα,στρατιωτες και abilities καινουργια τοτε ναι αξιζει.

χαρτες οντως χρειαζοταν. αλα απο τα αλλα? κανα καινουργιο στρατο? η τπτ αλλο που να διαφερει απο τα προηγουμενα?

ώστε expansion είναι τελικά...μάλιστα...κάποιος μου έλεγε τις προάλλες ότι ζυγιζει κάπου 8 gb οπότε υπέθεσα πως είναι νέο παιχνίδι και είχε καταλάβει λάθος.

Standalone είναι γι' αυτό και το μεγάλο μέγεθος...

Σ'άλλους αρέσει, σ'άλλους δεν αρέσει. Θυμίζει πολύ περισσότερο το original πάντως (που είναι το επιτραπέζιο), οπότε έχει πάρα πολλούς οπαδούς.

Εμένα μ'αρέσουν και τα 2, το καθένα για τους δικούς του διαφορετικούς λόγους ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.