Jump to content

Αγορά οθόνης από PLAISIO

nikos73

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

πήγα σήμερα να αγοράσω αυτή την οθόνη http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1229451&Manufacturer=Asus&category=69978102&catalog=23

και μου έδωσαν στα ίδια λεφτά αυτή εδώ η οποία δεν υπάρχει στο side του plaisio

http://www.123market.gr/product_info.php?products_id=76505

η γνώμη σας πια είναι να κρατήσω αυτή που μου έδωσαν η να επιμένω για αυτή που ήθελα εγώ . η διαφορά είναι στην ανάλυση

Σίγουρα η δική σου επιλογή είναι καλύτερη απο αυτή που σου πρότειναν, δεν βλέπω το λόγο να πάρεις τη 2ή :hi:

δεν είναι περίεργο που αυτί την οθόνη που μου έδωσαν δεν την έχουν στο site και η τιμή είναι ίδια με την οθόνη που θέλω εγώ

• 2 weeks later...

Eπειδη με καλυπτει ο τιτλος του θεματος θα κανω εδω την ερωτηση μου.

Σκεφτομαι να αγορασω μια οθονη samsung απο Πλαισιο. Δεν βρισκω ομως τι παιζει στο θεμα εγγυησης της samsung με καμμενα πιξελ. Αν λοιπον αυτη που παρω εχει καμμενα πιξελ και η εγγυηση δεν την καλυπτει, μπορω εντος 7 ημερων να την επιστρεψω στο πλαισιο με τη δικαιολογια οτι δεν με καλυπτε σαν προιον;:rap:

Ναι δεν τρέχει τίποτα,έχεις το δικαίωμα επιστροφής αρκεί να μην μπεις να λες την επιστρέφω και καλά επειδή δεν μου κάνει γιατί έχει καμμένα pixels.

Θα πάρεις πιστωτικό να πάρεις άλλη οθόνη ή ότι θες.

• 4 weeks later...

έχω το εν λόγω panel και όχι απλά καταχαρούμενος, μακάρι να είχα λεφτά να πάρω και άλλη μια για dual screen. Δεν είμαι απαιτητικός αλλά είναι όμορφη και γεμάτη με συνδέσεις. Το μενού θέλει λίγο συνηθεια αλλά δεν έχω πετύχει καλύτερο value-for-money πουθενά. Απο μένα ενα μεγάλο μπράβο στην Asus που έφτιαξε ενα τόσο προσιτό panel.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.