zz13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2009 Παιδιά είμαι καινούργιο μέλος και αν ξέρετε θέλω να μου πείτε που θα τυπώσω επαγγελματικές κάρτες ? Ευχαριστώ πολύ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Απρίλιος 13, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 Υπάρχουν μικρά τυπογραφεία διάσπαρτα σε όλες τις γειτονιές...Ρίξε μια ματιά τριγύρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrmclaren Απρίλιος 14, 2009 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2009 H γραψε στο google εκτυπωση καρτων και ολο και κατι θα σου βγαλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Απρίλιος 15, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2009 Σε οποιοδήποτε τυπογραφείο. Και απλό μαγαζί με εκτυπώσεις νομίζω αρκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Απρίλιος 15, 2009 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2009 Mπορείς βέβαια με το κατάλληλο πρόγραμμα και αγορά καρτών να τις εκτυπώσεις και μόνος σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Ν Απρίλιος 15, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2009 Οι πιο φτηνές εκτυπώσεις σε καρτες και φυλλαδια υπάρχουν εδω.Έχω πάρει δυο φορές απο αυτούς και δεν είχα πρόβλημα το μόνο κακό είναι ότι δεν μου έστειλαν ποτέ τιμολόγιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Ιούλιος 31, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 Μιας και ψάχνω να τυπώσω κάρτες για ένα κατάστημα, έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο online shop;Μου πρότειναν το VistaPrint. Οι 1000 κάρτες με εκτύπωση διπλής όψης (300gr) βγαίνουν 65€ (μαζί με μεταφορικά) όταν έχω την ισοτιμία σε Ευρώ ή 65$ (μαζί με μεταφορικά) όταν έχω την ισοτιμία σε δολάρια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούλιος 31, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 Εγώ έχω φτιάξει κάρτες από Vistaprint. Και μαγνητάκια ψυγείου. Πολύ καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Ιούλιος 31, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 Και εγώ έχω φτιάξει κάρτες από το Vistaprint. Πολύ καλό. Ανέβασα μάλιστα δικό μου σχέδιο που είχα φτιάξει με photoshop και η ποιότητα εκτύπωσης ήταν πάρα πολύ κοντά στη φωτογραφία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Ιούλιος 31, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οπότε και εγώ για εκεί με βλέπω. Θυμάται κανείς σας μήπως, αν είχατε παραγγείλει με ισοτιμία σε δολάρια ή ευρώ και πόσες μέρες έκανε η παραγγελία να έρθει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Ιούλιος 31, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 ευρώ, δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς έκανε να έρθει, αλλά δεν άργησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιούλιος 31, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 +1 στο vistaprint... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.