Jump to content

Επαγγελματικές κάρτες

zz13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά είμαι καινούργιο μέλος και αν ξέρετε θέλω να μου πείτε που θα τυπώσω επαγγελματικές κάρτες ? Ευχαριστώ πολύ !!!:sarcastic:

Υπάρχουν μικρά τυπογραφεία διάσπαρτα σε όλες τις γειτονιές...

Ρίξε μια ματιά τριγύρω.

Σε οποιοδήποτε τυπογραφείο. Και απλό μαγαζί με εκτυπώσεις νομίζω αρκεί. :)

Mπορείς βέβαια με το κατάλληλο πρόγραμμα και αγορά καρτών να τις εκτυπώσεις και μόνος σου...:)

Οι πιο φτηνές εκτυπώσεις σε καρτες και φυλλαδια υπάρχουν εδω.

Έχω πάρει δυο φορές απο αυτούς και δεν είχα πρόβλημα το μόνο κακό είναι ότι

δεν μου έστειλαν ποτέ τιμολόγιο.

• 3 years later...

Μιας και ψάχνω να τυπώσω κάρτες για ένα κατάστημα, έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο online shop;

Μου πρότειναν το VistaPrint. Οι 1000 κάρτες με εκτύπωση διπλής όψης (300gr) βγαίνουν 65€ (μαζί με μεταφορικά) όταν έχω την ισοτιμία σε Ευρώ ή 65$ (μαζί με μεταφορικά) όταν έχω την ισοτιμία σε δολάρια!!!

Και εγώ έχω φτιάξει κάρτες από το Vistaprint. Πολύ καλό. Ανέβασα μάλιστα δικό μου σχέδιο που είχα φτιάξει με photoshop και η ποιότητα εκτύπωσης ήταν πάρα πολύ κοντά στη φωτογραφία.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Οπότε και εγώ για εκεί με βλέπω. :)

Θυμάται κανείς σας μήπως, αν είχατε παραγγείλει με ισοτιμία σε δολάρια ή ευρώ και πόσες μέρες έκανε η παραγγελία να έρθει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.