thanos* Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2009 Εχω μια συνδεση με Tellas (πριν 2-3 μηνες), ολα ηταν καλα μεχρι χθες. ΔΕΝ μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ, δεν μπορω να μπω καν στις ρυθμησεις του ρουτερ. ΟΛΑ τα led ειναι ανοιχτα και πρασινα (δουλευει κανονικα). Εχω δοκιμασει τα παντα (οσα ξερω) για να δω τι προβλημα υπαρχει -Reset -Power on/off -Power off και εκτος ρευματος για 10λεπτα+ -Αλλαγη ethernet -IP στατικη -Τηλεφωνο στα τεχνικα της Tellas που μου ειπαν να κανω παλι τα παραπανω. Το προβλημα ειναι "λογικα" οτι δεν περνει σωστη IP απο το ρουτερ. ------ Το αλλο θεμα ειναι οτι δεν εχω πρβλημα με το wirelles, μπορω να συνδεθω κανονικα απο το λαπτοπ. -Το desktop(το PC που εχω προβλημα) εχει Vista, το λαπτοπ WinXP. -H IP που περνει το desktop ειναι 169.254.160.16 -Η σωστη πρεπει να ειναι 192.168.1.64(αυτη περνει το λαπτοπ τουλαχιστον) -Η IP του ρουτερ ειναι 192.168.1.254 -Το ρουτερ ειναι Thomson speedtouch 585v7. Τα φωτα σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 13, 2009 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 δοκίμασε να βάλεις χειροκίνητα την σωστή ip ή έστω μια κοντινή του router π.χ. 192.168.1.255 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos* Απρίλιος 13, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 δοκίμασε να βάλεις χειροκίνητα την σωστή ip ή έστω μια κοντινή του router π.χ. 192.168.1.255 Δεν γινεται, και παλι δεν μπορει να συνδεθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 13, 2009 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 στις ρυθμίσεις του router γιατί δεν μπορείς να μπεις?λάθος password?μήπως σε κλείδωσε κανένας εκτός αλλάζοντας και τον κωδικό εκει?κράτα το reset συνεχόμενα για 10δευτερόλεπτα και δεν θα κανει απλό reset...αλλά hard reset.θα σου γυρίσει τα πάντα στα εργοστασιακά ακόμα τους κωδικούς του interface Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos* Απρίλιος 13, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 Στις ρυθμησεις δεν μπορω να μπω απο το desktop γιατι δεν εχω ιντερνετ (μαλλον).Απο το λαπτοπ μπορω κανονικα και να αλλαξω ρυθμησεις.Reset εχω κανει ΠΑΡΑ πολες φορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 13, 2009 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 hard reset 10 δευτερολέπτων έχεις κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos* Απρίλιος 13, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 hard reset 10 δευτερολέπτων έχεις κάνει? Ναι και μεσα απο τις ρυθμησεις του ρουτερ ρεσετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 13, 2009 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 Στις ρυθμησεις δεν μπορω να μπω απο το desktop γιατι δεν εχω ιντερνετ (μαλλον).Απο το λαπτοπ μπορω κανονικα και να αλλαξω ρυθμησεις.Reset εχω κανει ΠΑΡΑ πολες φορες.Δεν χρειάζεται να έχεις ιντερνετ για να μπεις στις ρυθμίσεις του ρουτερ.Μήπως τα έπαιξε η καρτα δικτύου σου; αφού λες ότι έχεις ιντερνετ στο λαπτοπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos* Απρίλιος 13, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 Το ξερω δεν χρειαζεται και αυτο ειναι περιεργο, ο browser απλος δεν ανοιγει τις ρυθμησεις.Καρτα δικτυου ειναι ενσοματομενη στη μητρικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Απρίλιος 13, 2009 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 Ρυθμίσεις θα μπείς στον ελεγκτή της κάρτας δικτύου. Από το network and sharing center-->manage network connections και δεξί κλικ και properties στον προσαρμογέα δικτύο. Από εκεί πας στο TCP/IPv4 και properties. Εκεί θα βάλεις την ip χειροκίνητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos* Απρίλιος 13, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 Ρυθμίσεις θα μπείς στον ελεγκτή της κάρτας δικτύου. Από το network and sharing center-->manage network connections και δεξί κλικ και properties στον προσαρμογέα δικτύο. Από εκεί πας στο TCP/IPv4 και properties. Εκεί θα βάλεις την ip χειροκίνητα. Tο δοκιμασα ειπα και πιο πανω δεν λυθηκε το προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 13, 2009 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 να φανταστώ οτι έχεις τσεκάρει την καλωδίωση μήπως ξεκουμπώθηκε κάτι ή να τα φτυσε κανα καλώδιο........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos* Απρίλιος 13, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 Ναι εχω δοκιμασει σχεδον τα πανταΚαι ολα τα ethernet ports του ρουτερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 13, 2009 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 ψάξε μήπως έχει απενεργοποιηθεί το automatic dhcp στο μηχανάκι με τα Vista Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos* Απρίλιος 13, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2009 Κατι που ειδα μολις τωρα, προσπαθησα να κανω το setup απο το cd-rom με τα βηματα 1-1 κλπ. στο βημα που πρεπει να συνδεσω ρουτερ με pc απο ethernet κολαει και αρκετη ωρα χωρις να προχωραει......**************Δοκιμασα ακομα 2 καλωδια ethernet και να συνδεσω τα 2 PC και ηταν ενταξει μαλλον ειναι καποιο προβλημα στο setup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Απρίλιος 14, 2009 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2009 Δοκίμασε να συνδέσεις το Laptop σου με UTP καλώδιο στο Router.Εάν παίξει μια χαρά τότε το Router σου είναι ΟΚ και μάλλον έχει πρόβλημα η κάρτα δικτύου σου στο Desktop.Εάν πάλι δεν παίξει, τότε μάλλον έχει φάει καμιά φρίκη οι UTP ports του Router σου.Υ.Γ. Εάν τα έχει παίξει η κάρτα δικτύου σου στο Desktop μην αγοράσεις αμέσως κάποια άλλη. Δοκίμασε να περάσεις πάλι τους Drivers από το CD εγκατάστασης της μητρικής σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 14, 2009 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2009 δοκίμασε με το καλώδιο που συνδέσεις σταθερό και router να κουμπώσεις σταθερό και φορητό.βλέπει οτι κάτι του κούμπωσες? ο σταθερός? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos* Απρίλιος 14, 2009 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2009 Ναι δοκιμασα και router-pc και pc-pc με 3 διαφορετικα καλωδια δουλεψαν κανονικα.Απλος τρωει κολλημα το setup :no: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 14, 2009 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2009 αυτό που θα σου πρότεινα είναι να πάρεις με 5 ευρώ μια pci lan καρτούλα να δοκιμάσεις μήπως απλά τα έφτυσε η onboard...ή έστω μια κοντινή του router π.χ. 192.168.1.255γιώργο τί εννοείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Απρίλιος 14, 2009 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2009 Τελικα δουλευει ;εχω ακριβως το ιδιο ρουτερ και μου κανει κατι τρελες που και που*δοκιμασε να μπεις με ασυρματο. μήπως φταιει η καρτα δικτυου σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.