Jump to content

MSI K9N Neo VS Athlon 64 X2 7750

Silender

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα.:X:

Είμαι κάτοχος "αρκετών" mobo MSI K9N Neo (PCB 1.0) και πρόσφατα έπεσαν στα χέρια μου 4 κομμάτια AMD Athlon 64 X2 7750 Black Edition. :crazy_pilot:

Δοκίμασα σε 2 μητρικές κ με 2 επεξεργαστές μήπως τον δεχτεί χωρίς BIOS update.... τζίφος.... μετά με BIOS update... πάλι τζίφος. :mamba:

Στο site της MSI το τελευταίο ΒIOS δεν αναφέρει να υποστηρίζει επεξεργαστές Kuma κ ψιλοαπογοητεύτηκα γιατί είναι καλό boost από τους Windsor 3800+ που φοράνε τώρα. :suicide:

Για πείτε μου εσείς που ξέρετε τα πολλά, υπάρχει πιθανότητα να υποστηρίξουν τον συγκεκριμένο επεξεργαστή ή να εγκαταλείψω?

απο ο,τι διαβασα στο site της MSI, η μητρικη αυτη ειναι με socket ΑΜ2. αυτο αυτοματως σημαινει οτι δεν παιρνει ο,τι εχει σχεση με phenom, συνεπως και με τον 7750χ2, γιατι πολυ απλα ειναι ενας phenom με 2 πυρηνες. για να εχεις υποστηριξη πρεπει να εχεις τουλαχιστον socket AM2+ ή το καταλληλο BIOS. αρα......ξεχνα το!! sorry!

Το AM2 δέχεται Phenom απλά δεν αξιοποιούνται στο full απ' όσο ξέρω

(Note) If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted..

Επίσης τους έβαλα σε μητρικές Gigabyte(μετά από Bios update φυσικά) οι οποίες είναι AM2(όχι ΑΜ2+) κ παίζει μια χαρά.

Το δοκίμασα στις:

GIGABYTE GA-M56S-S3

GIGABYTE GA-M61SME-S2

GIGABYTE M61P-S3

Γιατί μόνο στις MSI δεν παίζουν οι 2core phenom?

Μήπως δεν κάνω κάτι?

ΥΓ:Δεν ίσχύει πάντως το ότι είναι phenom+am2

τοτε θες το καταλληλο BIOS! κατα λαθος εβαλα "και" αντι για "ή" στην παραπανω προταση..το διορθωσα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.