Silender Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2009 Καλημέρα.:X: Είμαι κάτοχος "αρκετών" mobo MSI K9N Neo (PCB 1.0) και πρόσφατα έπεσαν στα χέρια μου 4 κομμάτια AMD Athlon 64 X2 7750 Black Edition. :crazy_pilot: Δοκίμασα σε 2 μητρικές κ με 2 επεξεργαστές μήπως τον δεχτεί χωρίς BIOS update.... τζίφος.... μετά με BIOS update... πάλι τζίφος. :mamba: Στο site της MSI το τελευταίο ΒIOS δεν αναφέρει να υποστηρίζει επεξεργαστές Kuma κ ψιλοαπογοητεύτηκα γιατί είναι καλό boost από τους Windsor 3800+ που φοράνε τώρα. Για πείτε μου εσείς που ξέρετε τα πολλά, υπάρχει πιθανότητα να υποστηρίξουν τον συγκεκριμένο επεξεργαστή ή να εγκαταλείψω?
cabdik Απρίλιος 13, 2009 #2 Απρίλιος 13, 2009 απο ο,τι διαβασα στο site της MSI, η μητρικη αυτη ειναι με socket ΑΜ2. αυτο αυτοματως σημαινει οτι δεν παιρνει ο,τι εχει σχεση με phenom, συνεπως και με τον 7750χ2, γιατι πολυ απλα ειναι ενας phenom με 2 πυρηνες. για να εχεις υποστηριξη πρεπει να εχεις τουλαχιστον socket AM2+ ή το καταλληλο BIOS. αρα......ξεχνα το!! sorry!
Silender Απρίλιος 13, 2009 Author #3 Απρίλιος 13, 2009 Το AM2 δέχεται Phenom απλά δεν αξιοποιούνται στο full απ' όσο ξέρω(Note) If you install AMD AM2+ CPU on AM2 motherbord, the system bus speed will downgrade from HT3.0(5200MHz) to HT1.0(2000 MT/s) spec; however, the frequency of AM2+ CPU will not be impacted..Επίσης τους έβαλα σε μητρικές Gigabyte(μετά από Bios update φυσικά) οι οποίες είναι AM2(όχι ΑΜ2+) κ παίζει μια χαρά.Το δοκίμασα στις:GIGABYTE GA-M56S-S3GIGABYTE GA-M61SME-S2GIGABYTE M61P-S3Γιατί μόνο στις MSI δεν παίζουν οι 2core phenom? Μήπως δεν κάνω κάτι? ΥΓ:Δεν ίσχύει πάντως το ότι είναι phenom+am2
cabdik Απρίλιος 13, 2009 #4 Απρίλιος 13, 2009 τοτε θες το καταλληλο BIOS! κατα λαθος εβαλα "και" αντι για "ή" στην παραπανω προταση..το διορθωσα!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.