Jump to content

ati2vga stopped working normally

Omerta1416003372

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτό είναι το μήνυμα που δέχομαι κάθε τόσο.Η ανάλυση μειώνεται στο 800*600 αυτόματα και μερικές φορές μου βγάζει μπλε οθόνη.Είναι μια Connect3d 4350 αγορασμένη από το Plaisio υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να πάρω πιστοτικό για την επόμενη αγορά μου από αυτό ή κάποιος τρόπος να διορθώσω το πρόβλημα επειδή μου την έχουν αλλάξει ήδη μια φορά

Λίγα λόγια παραπάνω για το σύστημά σου;

Πότε στο κάνει; Όταν παίζεις κάποιο παιχνίδι ή όταν είσαι σε Windows?

Drivers άλλαξες;

Καταρχάς sry για το προηγούμενο μου topic αλλά βιαζόμουν.Έχω μια asus p5v-vm dh, e6300,adata ram. Αυτό το παθαίνω και στα windows αλλά και όταν παίζω games

Α και drivers ναι φυσικά άλλαξα.

Συγκεκριμένα,έχω mobo:Asus P5V-VM DH,cpu: Intel C2D E6300 1.86GHZ,2gb A-Data σε dual channel,vga: Connect3D HD 4350,psu ένα από turbo-x κουτί 420W.Το ακριβές μήνυμα δεν το θυμάμαι αλλά μόλις ξαναγίνει θα το κάνω print screen.Από λογισμικό έχω τα windows xp 32bit με sp3

Αν και το μύνημα που παίρνεις νομίζω έχει σχέση με τους driver's της κάρτας γραφικών.

Τους driver's της οθόνης σου, τους έχεις εγκαταστήσει ;

Αρκετά, αλλά το βασικότερο είναι τι Windows έχεις και το ακριβές μήνυμα γιατί με αυτό που έδωσες το Google δεν βγάζει τίποτα.

Επίσης, όταν θες να προσθέσεις κάτι μπορείς να πατήσεις το "διόρθωση" και να το γράψεις ;)

Αρκετά, αλλά το βασικότερο είναι τι Windows έχεις και το ακριβές μήνυμα γιατί με αυτό που έδωσες το Google δεν βγάζει τίποτα.

Επίσης, όταν θες να προσθέσεις κάτι μπορείς να πατήσεις το "διόρθωση" και να το γράψεις ;)

Βασικά έκανα ένα λαθάκι αυτό μου βγάζει ati2dvag has stopped working normally το έψαξα στο google και βρήκα ένα site http://www.modernstreet.com/general/ati2dvag-problem/ .

Τσεκαρε θερμοκρασιες για αρχη...καθως παιζεις και στο desktop. Βαλε το riva tuner να τρεχει στο background και παιξε κανα παιχνιδι και οταν σου πεταξει το μηνυμα τσεκαρε την θερμοκρασια.

Επισης θα μπορουσε να ειναι και προβλημα ασυμβατοτητας με την mobo...

Απ' ότι βλέπω σε αποτελέσματα στο Google είναι θέμα των drivers (κλασικά).

Σου προτείνω να αρχίσεις να ψάχνεις και να δοκιμάζεις πράγματα. Πάνω απ' όλα βεβαιώσου ότι με παλιότερο driver δεν σου το κάνει.

Δεν διαφωνώ στις λύσεις που μου προτείνετε αλλά και η προηγούμενη κάρτα που μου είχαν αλλάξει από το Plaisio παρουσίαζε παρόμοια προβλήματα και μου την άλλαξαν χωρίς να μου πουν τίποτα για drivers πάντως θα δοκιμάσω μερικές.thx για όλα.Απλά θα ήθελα να μάθω και άμα θα μπορούσαν να μου δώσουν πιστωτικό σε περίπτωση που βρουν πρόβλημα.Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι το παθητικό σύστημα ψύξης παίζει και κουνιέται πέρα δώθε και αυτό νομίζω είναι το κύριο αίτιο.Δηλαδή όπως ανάφερε ο Kallileo πρέπει να φταίνε οι θερμοκρασίες

Ε καλα ουτε εμενα μου ειπαν τιποτα οταν μου αλλαξαν μητρικη χωρις προβλημα...:innocent:

Βασικά σαν πρόβλημα ο υπεύθηνος είχε γράψει drivers...Οπότε τα έλεγξε πιστεύω :hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.