Jump to content

Έγχρωμος Laser Εκτυπωτής

Gusd

Recommended Posts

Καλημέρα!

Χρειάζομαι έναν έγχρωμο Laser εκτυπωτή ο οποίος να έχει την δυνατότητα εκτύπωσης φακέλων

(C4-C5, C4 = 229 × 324 mm. C5 = 162 × 229 mm).

C5 νομίζω ότι τυπώνουν οι περισσότεροι εκτυπωτές αλλά C4 νομίζω πως όχι...

έχω καταλήξει σε κάποια μοντέλα εκτυπωτών αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι δέχονται και τυπώνουν φάκελους C4 ...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.402788

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.402789

Οι παραπάνω εκτυπωτές δέχονται μέγιστο μέγεθος 216 x 356 mm και δεν νομίζω να μπορούν να τυπώσουν C4 ...

(το πιο πιθανό είναι να τους μαγκώνει ο εκτυπωτής ...)

Η ερώτηση μου λοιπόν είναι:

Οι παραπάνω εκτυπωτές θα καλύψουν τις ανάγκες μου, ή θα χρειαστώ κάποιον άλλο εκτυπωτή τελικά ...

και εάν ναι ποιον? (εάν ξέρεται κάποιο μοντέλο το οποίο να με καλύβει στα σίγουρα)

Πιστεύω ότι ένας Α3 εκτυπωτής 8α με κάλυβε, αλλά δεν μπορω να διθέσω παραπάνω από 350 €.

Επίσης με ενδιαφέρει τα μελάνια του εκτυπωτή να μπορουν να αναγομωθούν.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

C5 φακέλους τυπώνουν πάνω κάτω όλοι αλλα για C4 δεν νομίζω.

Χρειάζεσαι Α3 εκτυπωτή. Inkjet απο ~550€ και πάνω και για laser ~2500€ +.

Η λύση που σου προτείνω είναι να τυπώνεις αυτοκόλλητες ετικέτες και

να τις κολάς. Αλλιώς τυπογραφείο να στους τυπώνουν αυτοί.

κατά τα άλλα, αν ψάχνεσαι για Α4 έγχρωμο laser, κοίτα κι εδώ πέρα από τους HP ;) Προσωπικά, με τον Xerox 6130 είμαι υπερικανοποιημένος. Στις φωτογραφίες, είναι επίσης πολύ καλός (μόνο σε μία δεν τα κατάφερε, αλλά βαριόμουν να δοκιμάσω με άλλες ρυθμίσεις :p)

οκ ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

για τα αυτοκολητα και το τυπογραφείο το έχω σκεφτεί κι εγώ .. απλά ήθελα να ξέρω εάν μπορώ να τους τυπώνω μόνος μου, ώστε να μπορώ να βγάζω λιγότερα κομμάτια και όποτε θέλω εγώ ... (στο τυπογραφείο σου τυπώνουν πολλές χιλιάδες κι εγώ δεν χρειάζομαι τόσα πολλά) και η λύση του αυτοκόλητου δεν μου αρέσει και τόσο...

εν πάση περιπτώσει θα δώ τι θα κάνω ... ευχάριστω και πάλι

όσο για τους inkjet δεν πολυενδιαφέρομαι (προτιμώ κατι ποιο σταθερο, όπως οι laser)

και απ' ότι φαίνεται θα πάρω έναν Α4 απλά για μικρους φακέλους ... γιατί δεν με παίρνει να δώσω τόσα για Α3 laser XD

τα λέμε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.